Aplicații de făcut video din poze cu muzică, scris și efecte speciale pentru Android

Cele mai bune aplicații de făcut videoclipuri cu poze și muzică pentru Android.

Vrei să faci un videoclip din poze cu muzică pe telefon, dar nu știi ce aplicație să alegi?

Dacă intenția ta este să faci un colaj cu poze și muzică (slideshow), în acest articol găsești o listă cu cele mai bune aplicații de făcut video din poze cu muzică, scris și efecte speciale pentru telefon și tabletă Android în 2023.

Toate aceste aplicații de făcut filmulețe cu poze și muzică sunt gratuite, dar majoritatea conțin reclame de publicitate în interfață și unele opțiuni avansate sunt disponibile doar contra cost.

Oricum, versiunea gratuită permite crearea unui videoclip din poze, apoi, dacă considerați că aveți nevoie de mai multe opțiuni puteți să cumpărați și versiunea ”Premium”.

Citește și articolul: Aplicații de editat video.

Quik, cea mai bună aplicație de făcut video din poze cu muzică pe telefon Android

Quik este una dintre cele mai bune aplicații de făcut video din poze cu muzică, scris și efecte speciale.

Interfața grafică este foarte ușor de înțeles, astfel chiar și cei mai nepricepuți utilizatori nu vor întâmpina probleme la folosire.

Ca să faci un videoclip din poze cu Quik trebuie doar să instalezi și să deschizi aplicația, apoi apasă pe pictograma (+) și alege pozele și/sau videoclipurile care dorești să compună videoclipul.

Pozele le poți alege din galeria foto de pe telefon sau de pe contul Facebook sau Instagram.

Pozele pot fi așezate în ordinea în care dorești să apară în videoclip ținând apăsat pe miniatura pozelor care apar în partea inferioară a ecranului.

Când termini cu alegerea pozelor poți să treci la alegerea unei teme. Alege tema care îți place cel mai mult (ai la dispoziție 23 de teme pentru diferite ocazii), astfel poți să personalizezi videoclipul.

Ca să adaugi sau să modifici melodia de fundal, apasă pe pictograma cu nota muzicala care se găsește în partea de jos stânga și alege o melodie propusă de aplicație sau, dacă dorești, apăsați pe pictograma (+) ca să adaugi o melodie de pe telefon.

Când ești mulțumit de rezultat apasă pe butonul de salvare și alege dacă dorești să distribuiți filmulețul tău pe Instagram, Facebook, WhatsApp sau să-l salvezi în galeria telefonului.

Ca să instalezi aplicația Quik de pe Magazin Play apasă aici.

Citește si articolul: Editare poze Android.

Aplicație de făcut videoclipuri din poze simplu de utilizat, WeVideo

Una dintre cele mai bune aplicații de făcut video din poze cu muzică este WeVideo, care pune la dispoziție numeroase teme și efecte speciale predefinite.

Aplicația se poate instala gratuit de pe Magazin Play, dar versiunea gratis adaugă un watermark videoclipului final. Ca să elimini acest watermark și să deblochezi unele opțiuni în plus, trebuie să plătești un abonament de 3,99€/an.

Ca să faci un filmuleț din poze cu muzică trebuie să deschizi aplicația și în fereastra principală să apeși pe ”My edits”, apoi apasă pe butonul ”Create” de sus dreapta.

În continuare apasă pe butonul (+) ca să adaugi pozele și/sau videoclipurile care dorești să compună videoclipul final, apoi apasă pe ”Done” ca să imporți totul în editorul aplicației.

Alege ordinea în care dorești să apară pozele, apoi alege tema pentru videoclip. Temele cu lacăt sunt disponibile doar pentru cine cumpăra abonamentul anual.

După alegerea temei apasă pe butonul cu nota muzicală ca să alegi melodia de fundal sau, dacă dorești poți să-ți înregistrezi vocea apăsând pe butonul cu microfon.

Când ești mulțumit de rezultat, apasă pe butonul cu avion din dreapta sus și apoi apasă pe ”Save for free” ca să salvezi videoclipul în galeria telefonului. Ca să instalezi aplicația WeVideo de pe Google Play apasă pe acest link.

Music Video Maker, o aplicație de făcut video din poze cu muzică bună și ușor de folosit

Music Video Maker este o altă aplicație de făcut video din poze cu muzică, care îți permite cu doar câteva apăsări să faci un filmuleț de neuitat.

Utilizarea aplicației este foarte simplă, trebuie doar să selectezi pozele și videoclipurile care dorești să compună videoclipul final, adaugă o melodie pe fundal, apoi setează timpul de expunere pentru fiecare imagine, dacă dorești poți să adaugi scris pe poze și efecte speciale, apoi, nu-ți mai rămâne decât să apeși pe ”DONE” ca să creezi filmulețul.

Videoclipurile create cu această aplicație pot fi salvate pe telefon sau pot fi distribuite pe principalele site-uri de socializare (Facebook, Instagram etc.) direct din interfața aplicației.

Dacă dorești să încerci aplicația Music Video Maker o poți instala de pe Magazin Play apăsând pe acest link.

Aplicație de făcut filmulețe din poze gratis: Photo video maker

Una dintre cele mai simple aplicații de făcut filmulețe din poze cu muzică este ”Photo video maker”, o aplicație gratuită care permite să faceți rapid și ușor videoclipuri din poze direct pe telefon.

Aplicația nu oferă prea multe opțiuni, de aceea este recomandată utilizatorilor începători, care caută ceva ușor de folosit fără să se piardă în zeci de opțiuni.

Interfața grafică este ușor de înțeles, iar utilizarea este extrem de simplă.

Ca să faci un filmuleț din poze pe telefon trebuie doar să instalezi aplicația de pe Magazin Play, o deschizi, apoi alegi pozele pentru videoclip, adaugi muzica, alegi o temă și apeși pe pictograma de creare video.

Pozele se pot edita înainte să fie adăugate ca să facă parte din videoclip, poți să setezi timpul de expoziție pentru fiecare fotografie, pozele se pot aranja să apară în orice ordine dorești, poți să setezi viteza de tranziție pentru fiecare poză, iar videoclipul se salvează direct în memoria telefonului.

După cum am spus deja, aplicația ”Photo video maker” nu oferă prea multe opțiuni, dar este foarte bună pentru cine caută o aplicație de făcut video din poze simplu de utilizat.

Ca să instalezi alicația ”Photo video maker” de pe Magazin Google Play apasă pe acest link.

Super Studio, o aplicație simplă de creat video din poze cu muzică

Cine caută o aplicație de creat video din poze cu muzică, poate să încerce aplicația Super Studio.

Interfața grafică este foarte simplă și ușor de înțeles, iar opțiunile de editare puse la dispoziție sunt numeroase.

Aplicația este total gratuită, dar în interfață prezintă publicitate, dar care nu este invazivă.

Printre principalele opțiuni sunt prezente:

  • nu există nicio limită de durată a videoclipurilor create
  • nu adaugă filigran, logo sau altceva pe videoclipul creat
  • ca să creați filmulețe puteți să folosiți video (inclusiv 4k) și/sau doar poze
  • pune la dispoziție numeroase elemente grafice pe care le puteți adăuga în video
  • oferă numeroase fonturi ca să adăugați scris și titluri
  • cu o simplă atingere puteți să adăugați o melodie pe fundal
  • aveți la dispoziție numeroase instrumente de editare, cum ar fi decupare, segmentare, contopire și înfrumusețare

Dacă doriți să încercați aplicația Super Studio, o puteți instala gratuit de pe Google Play apăsând pe acest link.

Citește și: Programe de făcut video din poze pentru Windows.

Lasă un comentariu