Cele mai bune aplicații de scris pe poze gratis pentru telefon Android

Aplicații de scris pe poze gratis pentru telefon Android.

Vrei să adaugi scris pe poze înainte să le publici online pe Facebook, Instagram sau Pinterest?

Cauți o aplicație de făcut poze cu citate sau imagini motivaționale?

Text pe imagini se poate adăuga cu orice aplicație de editat poze, dar dacă te grăbești și nu dorești să te pierzi în funcții care nu îți sunt utile, ca să adaugi text pe poze poți să folosești o aplicație specializată în așa ceva.

În acest articol găsești cele mai bune aplicații de scris pe poze pentru telefon Android, astfel poți să creezi poze cu text sau imagini cu citate frumoase.

Textgram, una dintre cele mai bune aplicații de scris pe poze

Prima dintre cele mai bune aplicații de scris pe poze din acest articol este Textgram, o aplicație pe care trebuie neapărat să o instalezi dacă dorești să adaugi text pe imagini rapid și simplu.

Aplicația Textgram oferă numeroase opțiuni foarte interesante: poți să adaugi text pe poze cu numeroasele fonturi disponibile, scrisul se poate personaliza cu numeroase efecte, iar fundalul poate fi o poză de pe telefon, o imagine oferită de aplicație sau un fundal monocolor.

În plus, aplicația permite și adăugarea de stickere, filtre și efecte speciale în stil Instagram.

Interfața grafică este foarte intuitivă, din prima privire se înțelege imediat cum funcționează. Chiar și cine nu a mai folosit niciodată o aplicație scris pe poze nu va întâmpina probleme la utilizare.

Pentru instalare de pe Magazin Play apăsați pe acest link.

Geulgram, aplicație de făcut poze cu citate simplu de utilizat

O altă aplicație gratuită pe care te sfătuiesc să o folosești dacă vrei să creezi poze cu citate sau imagini motivaționale este Geulgram.

Geulgram este o aplicație de scris pe poze specializată ca să faci rapid și simplu poze frumoase cu citate celebre, imagini cu statusuri de dragoste, triste și așa mai departe.

Poți folosi pozele tale din galeria telefonului tău sau, dacă dorești, aplicația Geulgram oferă numeroase imagini frumoase potrivite pentru orice ocazie pe care poți să scrii mesajul tău.

Interfața grafică este ușor de înțeles, fonturile disponibile sunt în jur de 70, poți să schimbi ușor culoarea și stilul textului, iar când ai terminat poți să distribui poza cu mesajul tău pe principalele site-uri de socializare direct din interfața aplicației.

Dacă dorești, poți să vezi pe contul Instagram al aplicației unele exemple cu ce poate să facă această aplicație.

Ca să instalezi Geulgram pe telefon Android apasă pe acest link.

Add Text on Photo: aplicație de scris pe poze cu multe opțiuni utile

O altă aplicație de scris pe poze gratis și ușor de folosit este ”Add Text on Photo”.

Aplicația oferă numeroase instrumente cu care poți să faci rapid meme, poze cu citate, Instagram stories, bannere, postere, invitații, poze de copertă și multe altele.

Fonturile pentru a scrie pe poze sunt foarte multe, peste 800 și sunt împărțite pe categorii în funcție de limbă, caligrafie, afișaj și așa mai departe.

Textul poate fi personalizat aproape în totalitate, de exemplu se poate schimba culoarea la fiecare literă, scrisul se poate curba și se pot adăuga o serie de efecte, cum ar fi efect tridimensional, în perspectivă, umbră și multe altele.

Din cauza numeroaselor opțiuni disponibile aplicația poate să confunde utilizatorii mai puțin experimentați, dar pe YouTube dezvoltatorii au creat numeroase tutoriale video ca să înveți să folosești fiecare funcție oferită de aplicație. Le poți viziona aici.

Ca să instalezi aplicația ”Add Text on Photo” pe telefon Android de pe Magazin Play apasă pe acest link.

Texty, o aplicație care adaugă text pe poze rapid și simplu

Cine dorește să adauge rapid și simplu text pe poze poate să încerce aplicația Texty.

Această aplicație de scris pe poze oferă peste 750 de fonturi, iar textul se poate personaliza în funcție de nevoile utilizatorului, de exemplu se poate regla dimensiunea textului, opacitatea, culoarea, poziția, perspectiva, distanța dintre litere și multe altele.

Aplicația Texty mai pune la dispoziție și instrumente de desen, astfel, pe lângă text, poți să adaugi o schiță sau diferite elemente grafice.

În plus, cu această aplicație poți să decupezi sau să redimensionezi pozele, să le rotești, să adaugi efectul de oglindire, să corectezi contrastul, luminozitatea și culorile, să blurezi o parte din poză și să creezi colaje.

Aplicația Texty este gratuită, dar în interfața grafică prezintă reclame de publicitate, iar unele opțiuni sunt disponibile doar contra cost.

Ca să instalezi aplicația Texty de pe Magazin Play apasă pe acest link.

Lasă un comentariu