Cele mai bune aplicații de editat video gratis pentru Android și iOS

În acest articol găsiți o listă cu cele mai bune aplicații de editat video gratis pentru Android și iPhone / iPad în 2023.

Doriți să retușați videoclipurile făcute cu telefonul Android înainte să le publicați pe Facebook sau YouTube?

Vreți să tăiați părți dintr-un video, să uniți două videoclipuri, să decupați marginile unui filmuleț sau să adăugați scris și efecte speciale?

Ca să faceți aceste lucruri aveți nevoie să instalați pe telefonul Android o aplicație de editare video bună.

Pe Google Play găsiți numeroase aplicații de editat video gratuite. Haideți să vedem care sunt cele mai bune.

Aplicație de editare video bună și gratuită, InShot

InShot este una dintre cele mai bune aplicații de editat video gratis pentru Android și iOS.

Cu InShot se poate tăia o parte dintr-un video și se pot adăuga numeroase efecte, borduri, muzică, scris sau adezive (stickers) colorate.

Se poate controla volumul muzicii și se poate sincroniza videoclipul cu o melodie, un text sau diferite elemente grafice.

Modificările se pot vedea în timp real și acest fapt ajută foarte mult ca să se poată modifica videoclipul așa cum doriți.

Interfața grafică este simplă și intuitivă, chiar și cei care nu au mai folosit niciodată o aplicație de modificat videoclipuri nu vor întâmpina greutăți la folosire.

Aplicația InShot este gratuită mulțumită publicității din interfață, prezentă în doze destul de mari și unele efecte sau pachete de adezive se deblochează doar dacă vizionați un clip de publicitate.

În orice caz, InShot este o aplicație bună și merită încercată. În plus, oferă și unele instrumente pentru editare poze și crearea de colaje din poze.

Pentru instalare pe Android apasă aici. Pentru iPhone / iPad accesează aici App Store.

YouCut, una dintre cele mai bune aplicații de editat videoclipuri

YouCut este un editor video pentru Android gratuit și foarte simplu de folosit.

Cu YouCut puteți rapid să tăiați bucăți din videoclipuri, permite foarte ușor unirea a două sau mai multe video, să adăugați scris, autocolante, filtre de diferite tipuri și efecte speciale.

În plus, puteți să adăugați o melodie sau mai multe pe fundal.

Videoclipul poate fi salvat Full HD (1080p) și dacă doriți aplicația pune la dispoziție unele opțiuni de utilizat în Instagram, cum ar fi margini neclare sau colorate.

Interfața grafică este simplă și ușor de înțeles, chiar și cei mai nepricepuți în editare video nu vor întâmpina greutăți la folosirea acestei aplicații.

Pentru instalare pe telefon cu Android apăsați aici.

Videoshop – Video Editor, aplicație de modificat video ușor de folosit

O altă aplicație de modificat video gratis pentru Android și iPhone este Videoshop.

Cu Videoshop puteți să decupați sau să tăiați părți nedorite din videoclipuri, să reglați luminozitatea, contrastul sau culorile, să uniți mai multe videoclipuri în unul singur, să adăugați scris, filtre și efecte speciale, să modificați viteza de redare și să inversați redarea, să adăugați efecte sonore și multe altele.

Interfața grafică este foarte simplă și ușor de înțeles, cu toate instrumentele la îndemână.

Aplicația Videoshop este gratuită, dar conține publicitate în interfață. Unele opțiuni sunt disponibile doar contra cost.

Ca să instalați această aplicație de editare video pe telefon cu Android apăsați pe acest link.

Pentru instalare pe iPhone / iPad accesați acest link.

Aplicații de editat video gratis, KineMaster

Un editor video complet pentru dispozitivele Android și iOS este KineMaster, pe care îl puteți descărca direct din Google Play Store și App Store.

Această aplicație de editat video vă permite să adăugați și să combinați mai multe straturi de videoclipuri, imagini, să inserați text și efecte, de exemplu pentru a crea videoclipuri cu time-lapse sau slow motion.

Există, de asemenea, instrumente pentru a regla culoarea și a adăuga efecte audio și sonore.

Videoclipurile pot fi partajate pe rețelele dvs. sociale, de la YouTube la Instagram, și pot fi exportate și în 4K.

Versiunea Premium plătită elimină filigranul și reclamele, adăugând și alte instrumente profesionale de editare video.

KineMaster se poate descărca de pe Magazin Play apăsând pe acest link. Pentru iPhone / iPad apăsați pe acest link de pe App Store.

Editare video pe telefon Android, PowerDirector

O altă aplicație pentru editare video pe Android este PowerDirector, care garantează rezultate profesionale chiar și pentru începători.

Aplicația vă permite să reglați viteza de redare a videoclipului, să reglați filmările grație instrumentului stabilizator, precum și să reglați culorile.

Puteți să suprapuneți clipuri, să adăugați efecte speciale, să decupați marginile sau să tăiați părți din video, cu rezoluție de până la 4K, pentru a le distribui pe rețelele dvs. sociale.

Versiunea Premium plătită oferă un număr mai mare de filtre și efecte video, imagini, videoclipuri sau piese audio pe care le puteți folosi și în scopuri comerciale și nu există reclame care să vă distragă atenția în timp ce o utilizați.

Puteți descărca această aplicație de editat video pe telefon cu Android din Magazinul Google Play.

Pentru instalare pe iPhone / iPad intrați pe acest link de pe App Store.

Lasă un comentariu