Aplicații de editat poze gratis pentru telefon Android și iPhone

Top cele mai bune aplicații de editat poze gratis in 2023 pentru telefon Android și iPhone.

Dacă dorești să faci pozele tale mai interesante, să le dai o notă de creativitate sau să le faci să arate perfect înainte să le distribui pe Facebook, Instagram sau Pinterest, poți să folosești o aplicație de editat poze gratis pentru telefon.

Care este cea mai bună aplicație de editat poze gratis în 2023?

Pe Magazin Play și App Store sunt numeroase aplicații de editat poze gratuite, dar poate nu toate fac ceea ce promit sau sunt pline de publicitate, astfel, ca să nu mai pierzi timpul cu căutarea și testarea, în acest articol găsești o listă cu cele mai bune aplicații de modificat poze pentru Android și iOS.

Iată ce aplicații gratis poți să folosești la retușarea fotografiilor tale.

Cea mai bună aplicație de editat poze gratis 2023, Snapseed

Cu aproape un milion de evaluări și o medie de 4,5 stele din 5, Snapseed este, probabil, cea mai bună aplicație de editat poze gratis pentru Android și iOS.

Snapseed oferă toate instrumentele necesare pentru editare poze, începând cu cele mai simple și terminând cu instrumente pentru o elaborare avansată.

Cu Snapseed poți rapid să rotești pozele, să le redimensionezi, să decupezi părți din poză, să elimini obiecte (sau persoane) nedorite, că corectezi culorile, să adaugi scris pe poze, să aplici rame sau borduri fotografiilor și multe altele.

De asemenea, Snapseed oferă și numeroase filtre și efecte speciale, multe dintre care sunt foarte asemănătoare cu cele pe care le găsești incluse în aplicația Instagram, de exemplu Glamour, Noir, Vintage și multe altele.

În plus, sunt incluse și unele instrumente pentru retușarea chipului, astfel, poți să adaugi o lumină sau strălucire specifică ochilor și feței, să elimini ridurile de pe față, albirea dinților și multe altele.

Snapseed este o aplicație gratis, nu conține publicitate și se poate instala pe telefon Android de pe Google Play apăsând pe acest link. Pentru iPhone apăsați aici.

Aplicații de editat poze Android, Retrica

Retrica este o aplicație gratuită cu care poți să aplici rapid filtre și efecte speciale pe poze și videoclipuri.

Efectele oferite de aplicația Retrica sunt numeroase, în jur de 80, și se aseamănă foarte mult cu efectele și filtrele aplicației Instagram.

În cazul în care nu ești hotărât care filtru să aplici pe poză, aplicația îți permite să alegi filtrele în mod cazual, astfel poți să le încerci pe toate până găsești filtrul care îți place cel mai mult.

Pe lângă efectele și filtrele oferite, cu Retrica poți să adaugi scris pe poze și să faci colaje de poze, care se pot decora cu peste 100 de stickers (adezive).

Din păcate cu Retrica nu poți să editezi decât pozele făcute prin intermediul aplicației, cele care se găsesc deja în galeria telefonului nu pot fi importate în interfața aplicației spre a fi modificate.

Deci, dacă vrei să modifici o poză cu Retrica, nu uita să deschizi mai întâi aplicația și să faci poza prin intermediul aplicației.

Pozele modificate apoi le puteți distribui pe principalele site-uri de socializare direct din aplicație.

Ca să instalezi aplicația Retrica pe telefon Android apasă pe acest link. Pentru iPhone apasă aici.

Citește și articolul: Aplicatie de facut video din poze cu muzica.

Aplicație de modificat poze simplu de  utilizat, PicsArt Photo Studio

PicsArt Photo Studio este una dintre cele mai descărcate aplicații de editare poze Android de pe Magazin Google Play: în prezent are peste 500 de milioane de instalări, iar media recenziilor este de 4,5 din 5.

Aplicația oferă numeroase instrumente de modificare, începând cu cele clasice, cum ar fi rotire, decupare sau redimensionare și terminând cu o serie de efecte speciale, autocolante și vignette care se pot aplica pe poze rapid și simplu.

În plus, cu PicsArt Photo Studio se poate adăuga scris pe poze și se pot crea colaje foto folosind numeroasele șabloane disponibile.

Pentru instalare pe telefon Android apasă aici. Pentru iPhone apasă aici.

Editor Foto pentru Android, cea mai simplă aplicație de retușat poze

O altă aplicație de editare poze pentru Android este ”Editor Foto pentru Android”, care permite foarte simplu și ușor să îmbunătățești aspectul pozelor tale făcute cu telefonul. Este una dintre cele mai vechi aplicații de pe Magazin Play.

Cu această aplicație de editat poze Android poți să adaugi repede și simplu efecte speciale interesante, filtre fotografice deosebite, rame, borduri, autocolante amuzante, scris pe poze sau vignette.

În plus, aplicația pune la dispoziție o serie de instrumente de bază pentru editare poze, cum ar fi decupare, redimensionare, tăiere, corectarea culorilor, reglarea luminozității și multe altele.

Aplicația este gratuită, dar în interfață conține publicitate. Pentru instalare de pe Magazin Play apasă aici.

Aplicație de editare poze Android cu multe filtre și efecte speciale, Pixlr

Este aplicația perfectă pentru editare poze cu o combinație de peste 2 milioane de caracteristici, filtre, efecte speciale și suprapuneri.

Acestă aplicație de editat poze este mai simplă decât Snapseed, dar recomandată mai ales acelor utilizatori care au nevoie să-și editeze fotografiile pentru partajarea socială.

Pixlr este aplicația ideală să retușați selfie-urile datorită instrumentelor simple care îmbunătățesc aspectul pozelor, cum ar fi netezirea pielii, eliminarea ochilor roșii, albirea dinților, în plus, aplicația permite crearea de colaje foto folosind numeroasele șabloane disponibile. Pentru instalare apasă aici.

Aplicație de editat poze gratis, Adobe Photoshop Express

O altă aplicație de modificat poze gratis este Adobe Photoshop Express, dezvoltată de către compania Adobe Systems, care produce și celebrul program de editat imagini pentru computer, Adobe Photoshop.

Aplicația pune la dispoziție numeroase instrumente de bază pentru editare poze, cum ar fi decupare, rotire, redimensionare, scris pe poze, corectarea culorilor, reglarea contrastului și a luminozității, peste 80 de filtre și multe altele.

În plus, cu Adobe Photoshop Express poți să faci colaje din poze folosind numeroasele modele predefinite puse la dispoziție.

Ca să instalezi aplicația pe telefon Android apasă aici. Pentru iPhone accesează acest link.

Photo Editor by BeFunky, aplicație de modificat poze pe telefon ușor de folosit

BeFunky este unul dintre cele mai cunoscute site-uri de modificat poze online, care pune la dispoziție și o aplicație gratis pentru Android, astfel puteți să retușați fotografiile voastre direct pe telefon sau tabletă.

Cu aplicația Photo Editor by BeFunky poți să faci rapid colaje din poze, să adaugi scris pe poze, să decupezi părți sau obiecte nedorite din imagine, să redimensionezi fotografiile, să corectezi luminozitatea sau culorile și multe altele.

Aplicația mai oferă gratuit numeroase filtre fotografice, efecte speciale, rame, stickers și alte elemente grafice care pot fi adăugate foarte simplu pe poze cu o simplă atingere.

Acestă aplicație de editat poze este gratuită și fără reclame de publicitate, dar unele opțiuni avansate sunt disponibile doar contra cost.

Ca să instalezi aplicația BeFunky pe telefon Android de pe Magazin Play apasă pe acest link. Pentru iPhone apasă aici.

AirBrush, o aplicație de modificat poze specializată în retușarea chipului uman

AirBrush este o aplicație gratuită cu care poți să retușezi pozele, mai ales fețele (selfie), foarte simplu și rapid.

Chipul uman din poze poate fi retușat cu AirBrush în acest mod: dinții se pot albi cu instrumentul ”Whiten”, trăsăturile feței pot fi ușor remodelate, impuritățile pe pe piele pot fi ascunse cu instrumentul ”Smooth” unele părți din poză pot fi blurate cu instrumentul ”Blur” și așa mai departe.

Pe lângă aceste instrumente care îmbunătățesc aspectul chipului în poze, aplicația AirBrush pune la dispoziție și o serie de filtre fotografice (asemănătoare cu cele pe care le oferă Instagram) care au efect asupra întregii fotografii.

În general aplicația AirBrush funcționează bine și nu creează probleme de utilizare, dar nu toate efectele speciale oferite sunt gratuite.

Pentru instalarepe telefon Android apăsați pe acest link. Pentru iPhone accesați acest link.

VSCO, aplicație de editat poze gratis simplă și eficientă

VSCO este una dintre cele mai folosite aplicații de editare poze de către utilizatori foarte activi pe Instagram.

Simplu de utilizat, VSCO folosește șabloane prestabilite pentru îmbunătățirea imaginii, dar permite și accesul la setări avansate pentru a modifica manual parametrii precum expunerea, contrastul, culorile și așa mai departe.

Aplicația VSCO oferă gratuit doar câteva filtre și efecte, dar contra cost poți să utilizezi multe altele. Abonamentul costă în jur de 20 de euro pe an.

Punctul forte al acestei aplicații este posibilitatea de a te alătura comunității VSCO, o adevărată rețea socială de pasionați de fotografie, astfel poți să socializezi, să publici fotografiile tale și să soliciți sfaturi legate de editarea unei fotografii.

Ca să instalezi această aplicație de editat poze gratis pe telefon Android apasă pe acest link. Pentru iPhone apasă aici.

YouCam Perfect, aplicație de editat poze selfie

Cu YouCam Perfect poți modifica rapid fotografiile tale acordând o atenție deosebită asupra laturii estetice: îndepărtarea ridurilor și diverse imperfecțiuni ale pielii, eliminarea cearcănelor, reglarea și îmbunătățirea culorii pielii sunt doar câteva dintre funcțiile ale acestei aplicații.

Detectarea mai multor fețe îți permite, de asemenea, să retușezi cu o singură atingere toate fețele care apar într-o fotografie.

Chiar și forma corpului se poate modifica cu YouCam Perfect, astfel poți să slăbești în poze sau, dacă dorești, să adaugi câteva kilograme în plus.

În plus, aplicația oferă sute de modele pentru colaje foto, rame, borduri, stickers și scenarii amuzante.

Dacă dorești să încerci această aplicație de editat poze gratis o poți instala de pe Magazin Play de la acestă adresă.

Lasă un comentariu