Player audio Android: aplicații de ascultat muzică pe telefon fără internet

Player audio Android: top cele mai bune aplicații de ascultat muzica offline (fără internet) în 2023.

Pentru majoritatea persoanelor, telefonul Android a devenit principalul dispozitiv la care se ascultă muzică, nu numai când se află în mișcare și ascultă muzică în căști, ci și acasă, să asculte muzică printr-un sistem de amplificare hi-fi.

Pentru a satisface cei mai creativi și mai exigenți utilizatori, au fost create numeroase aplicații player audio Android: aceste aplicații de ascultat muzică fără internet se instalează pe telefon și fac experiența de ascultare mult mai plăcută, cu numeroase opțiuni de procesare audio, cum ar fi egalizatori, efecte DSP și multe altele.

Iată o listă cu cele mai bune playere audio pentru Android în 2023.

Pulsar Music Player, cea mai bună aplicație de ascultat muzică offline pe telefon

Este un player audio Android simplu, dar cu un aspect elegant, care are nevoie de puține resurse ca să funcționeze bine, deci este recomandat și pentru telefoane mai vechi.

Nu are funcții avansate ca alte aplicații de ascultat muzică pe telefon, dar este în totalitate gratuit și, în plus, permite să creați liste de redare (cele mai ascultate melodii, ultimele melodii adăugate, etc.), să folosiți widget pe ecranul principal, permite să ascultați melodiile fără pauză și să modificați viteza de redare.

Funcționează bine și să catalogați colecția de muzică, să descărcați coperțile albumului și la melodiile mai faimoase afișează versurile.

Dacă doriți să încercați aplicația Pulsar Music Player apăsați aici.

Citește și articolul: Aplicație de descărcat muzică gratis.

Phonograph Music Player, aplicație de ascultat muzică offline bună și ușor de utilizat

Un alt player audio Android bun și gratuit este Phonograph.

Suportă majoritatea formatelor audio mai cunoscute, interfața grafică este frumoasă în material design și descarcă în mod automat informațiile care lipsesc despre melodii, cum ar fi coperta albumului și informații despre artist sau melodie bazându-se pe enorma bază de date last.fm.

Mai pune la dispoziție un editor de etichete, astfel se pot modifica manual etichetele, titlul și autorul fiecărei melodii sau albumelor muzicale.

Este disponibil și un widget pentru ecranul telefonului, astfel aveți la îndemână mereu comenzile aplicației.

Pentru download și instalare apăsați aici.

AIMP, player Android bun și gratuit

AIMP este unul dintre cele mai bune programe de ascultat muzică pentru Windows dezvoltat de un programator rus, care, de curând, a lansat și versiunea pentru Android.

Interfața grafică este curată și clară, ușor de înțeles și se poate personaliza cu diferite teme.

Formatele audio suportate sunt numeroase, deci nu o să aveți probleme dacă aveți melodii pe telefon în formate mai rar întâlnite.

În plus, cu AIMP puteți să ascultați o serie de posturi radio, permite să organizați melodiile așa cum doriți, să creați liste de redare și să controlați aplicația cu ajutorul butoanelor de la căști.

Ca să descărcați și să instalați AIMP pentru Android apăsați aici.

Pi Music Player – Mp3 Player

Pi Music Player este o altă aplicație pentru muzică, cu o interfață grafică simplă și elegantă.

Funcțiile puse la dispoziție sunt multe, puteți să explorați folderele (directoare) cu melodii, suportă audiobook și podcast-uri, listele de redare se creează rapid și foarte simplu, melodiile se pot ordona în funcție de autor/album/gen muzical, are un timer pentru închiderea automată și pune la dispoziție un egalizator cu cinci benzi și Bass Boost.

În plus, cu Pi Music Player puteți să creați un ton de apel (sonerie) dintr-o melodie salvată pe telefon.

Comentariile pe Magazinul Google Play sunt aproape toate pozitive, în prezent aplicația are o medie de 4,8 din 5 stele din aproape 800 de mii de evaluări.

Pentru instalare apăsați aici.

Musicolet Music Player, o aplicație de ascultat muzică pe telefon Android simplu de folosit

Musicolet Music Player este o aplicație de ascultat muzică de mici dimensiuni, dar foarte eficient, caracterizat de o interfață minimalistă.

În aproximativ 4 MB, această aplicație reunește diferite opțiuni utile, de exemplu se pot crea și modifica listele de redare în timp ce ce ascultă muzică, puteți să editați etichetele melodiilor, să închideți aplicația la o anumită oră sau după un anumit număr de melodii redate și multe altele.

În plus, Musicolet Music Player pune la dispoziție și un egalizator puternic. astfel puteți să setați să ascultați melodiile cu bass sau sunet Surround.

O caracteristică mai rar întâlnită la acest tip de aplicații este faptul că Musicolet nu vrea să se conecteze la internet în nici un mod, deci nu se pot asculta melodii în streaming, să căutați versurile sau să descărcați melodii de pe internet.

Musicolet Music Player este o aplicație gratuită, fără publicitate, recomandată acelor persoane care doresc o aplicație de ascultat muzică pe telefon simplă, dar eficientă, care să nu consume resurse și energia bateriei. Pentru download apăsați aici.

Alte aplicații de ascultat muzică offline pe telefon Android

JetAudio: este un player audio Android cu multe funcții utile, capabil să reproducă aproape toate formatele audio cunoscute. Această aplicație de ascultat muzică are o interfață grafică simplă și oferă posibilitatea să explorați melodiile în funcție de artist, album, melodii, foldere și playlist. Foarte util egalizatorul cu 10 benzi și cu 32 de presetări audio diferite.

Pixel – Music Player: este un player puțin cunoscut, cu un impact mic asupra funcționării telefonului, care acceptă doar formate audio de bază. Cu un egalizator pe 5 benzi, amplificare de bas, redare fără pauză, editor de etichete integrat și câteva opțiuni de personalizare și teme, rămâne printre cele mai complete aplicații player audio. O opțiune utilă este sugerarea melodiilor care se potrivesc cel mai bine gusturilor noastre.

Neutron Music Player: este o aplicație de ascultat muzică creată pentru utilizatorii care doresc un control mai mare asupra calității audio. Permite să setați diferiți parametri audio și ”efecte DSP” și suportă aproape toate formatele audio cunoscute.

Lasă un comentariu