Aplicații de descărcat muzică gratis direct pe telefon Android

Cauți o aplicație de descărcat muzică gratis pe telefon?

Dacă vrei să știi cum se ascultă și se descarcă muzică direct pe telefon Android iată care sunt cele mai bune aplicații de descărcat muzică pe telefon în 2023 și modul de utilizare.

Vezi și: Descarcă muzică gratis pe laptop și PC Windows.

Cea mai bună aplicație de descărcat muzică gratis în 2023, TorrDroid

TorrDroid este un client torrent care permite să descărcați fișiere (muzică, filme, aplicații etc.) de pe rețeaua BitTorrent.

Această aplicație de descărcat muzică pune la dispoziție un motor de căutare intern, astfel puteți să găsiți și să descărcați melodiile preferate direct din interfața aplicației fără să le căutați manual pe site-urile de torrent.

După instalarea aplicației de pe Magazin Play, o deschideți și apăsați pe ”SEARCH”. În fereastra care se deschide tastați numele artistului sau titlul melodiei, alegeți tipul de fișier (audio pentru muzică) și apăsați pe butonul ”SEARCH” de jos.

TorrDroid va crea o listă cu rezultatele găsite și ca să descărcați melodia pe telefon trebuie doar să apăsați pe săgeata de lângă fiecare rezultat.

Viteza de download poate fi diferită în funcție de dimensiunea fișierului și de câte persoane (seed) pun la dispoziție melodia sau fișierul dorit.

Ca să instalați TorrDroid – Torrent Downloader pe telefon accesați acest link de pe Magazin Play.

Aplicații de descărcat muzică gratis pe telefon, FrostWire

FrostWire este un alt client torrent pentru Android, care permite să descărcați melodii MP3 direct pe telefon de pe rețeaua BitTorrent.

Ca și aplicația TorrDroid mai sus prezentată, FrostWire include un motor de căutare care vă permite să găsiți melodiile direct din interfața aplicației.

Folosirea aplicației este foarte ușoară, iată cum se descarcă muzică gratis direct pe telefon Android cu FrostWire:

  • mai întâi instalați aplicația de pe Google Play;
  • deschideți aplicația și tastați în câmpul de căutare titlul melodiei preferate sau numele artistului;
  • așteptați câteva secunde până aplicația creează lista cu rezultate apoi pentru download apăsați pe săgeata de lângă fiecare rezultat.

FrostWire mai pune la dispoziție și un player audio, astfel puteți să ascultați melodiile descărcate direct în aplicație fără să mai deschideți alte aplicații.

Viteza de descărcare în general este bună și această aplicație de descărcat muzică gratis găsește cam orice gen muzical, chiar și muzică populară românească sau muzică manele.

Ca să instalați FrostWire pe telefon accesați acest link de pe Magazin Play.

Ascultă și descarcă muzică pe telefon cu Jamendo Music

O altă aplicație bună de ascultat și descărcat muzica MP3 gratis pe telefon este Jamendo Music.

Precum majoritatea aplicațiilor de acest tip, Jamendo Music permite să căutați melodii în funcție de numele artistului, titlul melodiei, gen muzical sau liste de redare.

Toate melodiile pe care le puteți asculta și descarca cu această aplicație de muzică au calitate audio bună și foarte bună, dar majoritatea melodiilor sunt remixuri sau melodii create de artiști necunoscuți, care pun la dispoziție creațiile lor gratuit cu licență Creative Commons.

Deci nu trebuie să vă așteptați să găsiți ultimele melodii apărute.

Dacă nu vă deranjează acest lucru, vă recomand să încercați această aplicație de descărcat muzică gratis. În plus, pentru că oferă doar melodii cu licență Creative Commons, ascultarea și descărcarea melodiilor pe telefon este perfect legală.

Ca să instalați aplicația de muzică Jamendo Music de pe Magazin Play apăsați pe acest link.

Descarcă muzică gratis pe telefon Android cu TinyTunes

TinyTunes este una dintre cele mai bune aplicații de descărcat muzică direct pe telefon Android, dar din păcate acestă aplicație nu este prezentă pe Magazin Play. Asta înseamnă că trebuie descărcat fișierul APK și aplicație trebuie instalată manual pe telefon.

Ca să puteți instala TinyTunes pe telefon mai întâi trebuie să activați ”Surse necunoscute”, altfel sistemul nu vă lasă să instalați aplicația.

După instalare, deschideți aplicația și imediat o să puteți găsi melodii navigând printre categoriile și topurile aplicației.

Dacă doriți o melodie specifică puteți să folosiți motorul de căutare (pictograma cu lupa) și puteți căuta melodii tastând titlul sau numele artistului în bara de căutare.

Când găsiți melodia care vă interesează trebuie doar să o selectați și imediat apare opțiunea pentru download (săgeta orientată spre jos).

TinyTunes folosește 7 motoare de căutare diferite, deci permite să găsiți cam orice gen de muzică, începând cu cea clasică și terminând cu muzică populară românească sau manele.

Melodiile sunt arhivare în folderul /tinytunes/song/ și se pot asculta cu playerul aplicației sau cu playerul audio preferat.

Ca să descărcați aplicația în format APK și să o instalați manual pe telefon apăsați pe acest link.

Descarcă muzică direct pe telefon Android cu Fildo

O altă aplicație care descarca muzica gratis direct pe telefon Android, similară cu TinTunes, este Fildo.

Nici această aplicație nu este prezentă pe Magazin Play, deci dacă doriți să o instalați trebuie mai întâi să activați opțiunea de instalare aplicații din surse necunoscute și să descărcați pachetul apk.

Utilizarea aplicației Fildo este foarte simplă: după instalare deschideți aplicația și imediat puteți să navigați printre diferitele topuri și recomandări.

Dacă doriți să găsiți rapid o melodie, puteți să folosiți motorul de căutare inclus în aplicație, deci apăsați pe pictograma ”Search” din meniu de jos și în bara de căutare scrieți titlul melodiei dorite sau numele cântărețului.

Toate melodiile pot fi ascultate în streaming, apoi, pentru download, apăsați pe cele trei puncte verticale de lângă fiecare rezultat și alegeți opțiunea de descărcare.

Fildo este o aplicație de descărcat muzică gratis bună în general, viteza de descărcare este mare și reușește să găsească cam orice melodie, începând cu muzică clasică și terminând cu muzică populară românească sau manele.

Melodiile MP3 descărcate cu aplicația Fildo sunt arhivate pe telefon în folderul Download/FildoDownloads.

Dacă doriți să instalați aplicația Fildo pe telefon sau tabletă Android accesați site-ul oficial fildo.net și apoi apăsați pe ”Tap Here To Download”.

Lasă un comentariu