Player audio: programe de ascultat muzică MP3 pe calculator Windows

Cele mai bune programe de ascultat muzică pe calculator Windows.

Deși în ziua de azi serviciile de streaming muzical precum Apple Music, Spotify, Deezer, Amazon Music sau Google Play Music sunt tot mai folosite, mulți dintre noi avem pe calculator o colecție bogată de melodii MP3 și ca să ascultăm muzica pe computer avem nevoie de un player audio bun.

În acest articol găsiți câteva programe de ascultat muzică pe PC Windows, astfel puteți să alegeți cel mai bun player audio 2023.

MusicBee

MusicBee este o alegere excelentă pentru cei care au colecții uriașe de melodii care trebuie să fie organizate.

Poate importa librăriile existente din iTunes și Windows Media Player și vă permite să etichetați fiecare melodie după cum doriți.

Acest player audio vă permite să vă sincronizați cu Last.fm și să ascultați muzică similară bazându-se pe muzica ascultată.

De asemenea, puteți seta MusicBee să vă organizeze podcasturile favorite, audiobook-urile și posturile de radio.

MusicBee se poate descărca de aici.

AIMP

Practic, intuitiv, rapid, cu o calitate a sunetului peste medie, plin de funcții interesante, într-un cuvânt: AIMP. În plus, este gratuit.

AIMP este un player audio care merită încercat cu siguranță. Suportă majoritatea formatelor audio, este foarte intuitiv și are un aspect grafic frumos.

Pe lângă faptul că organizează muzica și se pot crea foarte ușor liste de redare, AIMP permite și convertirea melodiilor dintr-un format în altul.

În momentul instalării se poate alege dacă se dorește o instalare clasică pe HDD sau crearea unei versiuni portabilă pe o unitate externă, cum ar fi stick USB, HDD extern, etc.

Download AIMP de aici.

Foobar2000

Foobar2000 este un alt program de ascultat muzică pe calculator bun și gratuit, un proiect open source care a reușit să reziste ani de zile și chiar dacă nu are cea mai frumoasă interfață grafică este prețuit de mulți utilizatori pentru funcțiile utile pe care le pune la dispoziție.

Nu vă lăsați păcăliți de interfața de bază, aspectul se poate personaliza așa cum doriți, dar ceea ce este cel mai important este faptul că acest player audio suportă aproape toate formatele audio, chiar și pe cele mai rare.

Programul mai include și opțiuni pentru redare fără pauze, ReplayGain și extragerea și conversia fișierelor audio.

Este recomandat acelor utilizatori care au o colecție mare de melodii și care doresc un program cu care să organizeze muzica ușor și rapid. Foobar2000 se descarcă de aici.

Media Monkey

Media Monkey este un player audio bun care se aseamănă un pic cu MusicBee, în ceea ce privește mai ales caracteristicile.

Deși nu oferă sincronizare cu Last.fm, programul Media Monkey este compatibil cu podcast-urile, audiobook-urile și poate fi configurat pentru a descărca podcast-urile tale preferate.

În plus, cu acest player audio puteți să identificați automat melodiile fără titlu și caută automat pe internet informații despre melodii, ceea ce este foarte util dacă aveți o colecție de muzică veche și doriți să o țineți în ordine.

Dacă doriți să încercați programul Media Monkey îl puteți descărca de aici.

Clementine

Cu o interfață grafică simplă și intuitivă, Clementine este un alt player audio recomandat acelor utilizatori care au foarte multe melodii salvate pe computer și doresc să le organizeze și să le asculte în cel mai bun mod posibil.

Pe lângă faptul că puteți să ascultați muzica de pe PC, cu Clementine puteți să ascultați unele posturi de radio de pe internet (Last.Fm, Icecast, Soundcloud, Grooveshark, etc.), să creați rapid numeroase liste de redare, descarcă coperțile albumelor, biografii și poze ale artiștilor de pe unele servicii web și pune la dispoziție un puternic egalizator cu scheme predefinite.

Este un player muzical care merită încercat. Download Clementine de aici.

JetAudio Basic

JetAudio Basic este un player audio gratuit, care pe lângă obișnuitele funcții de ascultare muzică, oferă și unele opțiuni utile, cum ar fi extragerea melodiilor de pe un Audio CD, conversia melodiilor dintr-un format în altul, înregistrarea audio de la anumite surse și inscripționarea CD Audio.

Interfața grafică este frumoasă și modernă, care se poate personaliza cu diferite teme.

Formatele audio suportate sunt foarte multe, printre care MP3, MPC, APE, FLAC și multe altele, dar nu suportă fișierele CUE cu pistă audio unică.

Nu pot să spun că JetAudio este cel mai bun player audio, dar merită încercat. Pentru download faceți click aici.

Lasă un comentariu