Editare poze online: cele mai bune site-uri de modificat fotografii

Dacă doriți să modificați pozele adăugând filtre și efecte speciale înainte să le publicați pe Facebook sau Instagram, în acest articol vă recomandăm o listă cu cele mai bune site-uri de editare poze online pe care le puteți utiliza imediat, direct din browser, fără să descărcați nici un software pe calculator.

Chiar dacă există multe programe de editat poze gratis pe calculator sau aplicații de editat pozele pe telefon, multe persoane încă caută aceste site-uri de editat poze online care permit o modificare rapidă și simplă.

Iată care sunt cele mai bune programe de editat poze online gratis.

Pixlr

Este un serviciu de editare poze online complet care oferă 3 moduri diferite de editare poze online: Editor, Express și O-Matic.

Prima soluție este cea mai completă, astfel, puteți să modificați imaginile utilizând cele mai bune instrumente de editare, în timp ce Express și O-Matic au o serie de presetări și sunt orientate mai mult spre aplicarea de efecte speciale și filtre. Click aici ca să accesați Pixlr.

PicMonkey

PicMonkey este probabil cel mai folosit software online de editat poze pentru că oferă numeroase instrumente de modificare și este foarte ușor de folosit.

Platforma vă permite să retușați fotografii eliminând defectele, ajustând contrastul, saturația și expunerea și adăugând filtre și efecte frumoase însoțite de cadre și texte.

PicMonkey este programul de editare poze online, care înlocuiește în mod optim serviciul vechi PicNik, care nu mai este acum activ. Click aici ca să accesați PicMonkey.

Photoshop Express Editor

Cel mai faimos program de editare poze din lume este disponibil și într-o versiune online gratuită, denumită Photoshop Express Editor.

Utilizarea programului este foarte ușoară: cu doar câteva click-uri puteți edita pozele online încărcându-le direct de pe PC, ajustând dimensiunile, ochii roșii, luminozitatea, puteți să adăugați efecte speciale, rame, scris pe poze și multe altele.

Fotografiile editate pot fi salvate pe desktop sau pot fi partajate prin intermediul diferitelor canale sociale disponibile prin butonul de partajare. Click aici ca să accesați siteul Photoshop Express Editor.

Pho.to

Pho.to este un alt program de editat poze online gratuit care vă permite să decupați fotografii, să aplicați filtre și nuanțe, să scrieți pe poze și multe altele..

Interfața este împărțită în mai multe secțiuni:

  • Fun effects, permite să adăugați rapid efecte speciale și filtre pozelor
  • Face retouch, în acestă secțiune găsiți instrumente de editare online a feței, cum ar fi eliminarea ochilor roșii, să eliminați mici imperfecțiuni sau riduri, să albiți dinții și multe altele.
  • Editor, acestă secțiune permite editarea pozelor cu anumite instrumente de bază, cum ar fi rotire, decupare, redimensionare, să adăugați scris pe poze, rame sau stickers.
  • Instant fix, vă permite să îmbunătății aspectul pozelor cu un click.
  • Cartoons, vă permite să transformați pozele în caricaturi sau desene animate.

Site-ul web oferă, de asemenea, o aplicație gratuită pentru smartphone iOS și Android. Click aici să încercați Pho.to.

PiZap

Ultimul, dar nu cel mai puțin important, este PiZap, un program de editat poze online gratuit care vă permite să obțineți rezultate aproape profesionale cu un minim de efort.

PiZap este foarte recomandat pentru persoanele care doresc o editare rapidă dar care nu au multă experiență cu un program de editare a imaginilor. Motivul? Este ușor de utilizat și vă permite să reglați diferite efecte foto: lumină, culoare, saturație, culoare și alte setări mai avansate.

Pentru a utiliza PiZap nu trebuie să fiți profesioniști în grafică, diferitele instrumente ale site-ului vă vor ghida în editarea fotografiilor cu ușurință.

De asemenea, puteți încerca versiunea PRO pe o perioadă de probă de 7 zile.

Este disponibilă și o aplicație care poate fi descărcată pentru iOS și Android. Click aici ca să accesați PiZap.

Lasă un comentariu