Editare poze online: cele mai bune site-uri de modificat fotografii

0

Dacă vă place să modificați pozele adăugând filtre și efecte speciale înainte să le publicați pe Facebook sau Instagram, în acest articol vă recomandăm o listă cu cele mai bune site-uri de editare poze online pe care le puteți utiliza imediat, direct din browser, fără să descărcați nici un software pe calculator.

Chiar dacă există multe programe de modificat poze pe calculator sau aplicații de editat pozele pe telefon, multe persoane încă caută aceste site-uri de editat poze online care permit o modificare rapidă și simplă.

Iată care sunt cele mai bune programe de editat poze online gratis.

Pixlr

Este un serviciu complet care oferă 3 moduri diferite de editare poze online: Editor, Express și O-Matic.

Prima soluție este cea mai completă, astfel, puteți să modificați imaginile utilizând cele mai bune instrumente de editare, în timp ce Express și O-Matic au o serie de presetări și sunt orientate mai mult spre aplicarea de efecte speciale și filtre. Click aici ca să accesați Pixlr.

PicMonkey

PicMonkey este probabil cel mai folosit software online de editat poze pentru că oferă numeroase instrumente de modificare și este foarte ușor de folosit.

Platforma vă permite să retușați fotografii eliminând defectele, ajustând contrastul, saturația și expunerea și adăugând filtre și efecte frumoase însoțite de cadre și texte.

PicMonkey este programul de editare poze online, care înlocuiește în mod optim serviciul vechi PicNik, care nu mai este acum activ. Click aici ca să accesați PicMonkey.

Yogile

Yogile este o nouă aplicație web de editare poze online, care vă permite să aplicați peste 80 de efecte foarte rapid doar în câțiva pași simpli.

Yogile este mai mult recomandat utilizatorilor începători, pentru că instrumentele puse la dispoziție sunt puține și simple, dar permite chiar și acelor persoane care nu au mai folosit niciodată un software de editat poze să îmbunătățească aspectul fotografiilor.

Ca să vedeți cum funcționează Yogile faceți click aici.

Distribuie pe Social Network

Lasa un comentariu