Jocuri offline Android: iată care sunt cele mai distractive în 2024

Top jocuri fără internet 2024 pentru telefon Android.

Pe Magazinul Google Play sunt disponibile numeroase jocuri Android 2024, unele gratis și altele contra cost, dar aproape toate se pot juca doar dacă aveți o conexiune internet.

Ca să vă jucați și fără conexiune la internet, de exemplu în avion, în tren sau când doriți să vă deconectați ca să nu mai primiți zeci de notificări, puteți să instalați pe telefon câteva jocuri Android offline, astfel vă puteți juca cu jocurile voastre preferate oriunde, fără internet.

În continuare găsiți o listă cu cele mai bune jocuri offline Android 2024 care se pot juca fără net. Evident, sunt și gratuite.

Jetpack Joyride

În acest joc trebuie să zburați cu ajutorul unui jetpack și să evitați diferitele obstacole.

În timpul zborului puteți să adunați monede și diferite bonusuri care vă ajută să terminați nivelul mai ușor.

Înainte de misiune puteți să citiți informațiile despre ceea ce trebuie să faceți a să completați misiunea.

Misiunile completate permit să treceți la niveluri superioare. În total sunt 15 niveluri și când terminați un nivel primiți o recompensă în monede.

Monedele pot fi cheltuite în magazin ca să cumpărați jetpack-uri mai puternice, haine, utility și gadget care vă pot ajuta să terminați nivelurile jocului mai ușor.

Link pentru instalare: Jetpack Joyride pe Google Play.

Angry Birds

În lista cu jocuri offline Android nu putea să lipsească faimosul Angry Birds și variantele sale, Go, Rio și Star Wars.

Scopul jocului este să distrugeți apărarea porcilor lansând cu o praștie diferite păsări supărate.

În funcție de nivel apărările porcilor au dimensiuni diferite și sunt realizate din materiale diferite, astfel unele apărări se distrug mai ușor, iar altele mai greu.

În fiecare nivel sunt, de asemenea, diferite tipuri de păsări care pot fi lansate, fiecare cu o putere diferită.

Obiectivul fiecărui nivel este eliminarea tuturor porcilor, încercând în același timp să se lanseze cât mai puține păsări.

Link pentru instalare de pe Google Play: Angry Birds Classic, Angry Birds Go!, Angry Birds Rio, Angry Birds Star Wars.

Plants Vs Zombies 2

Este unul dintre cele mai instalate jocuri de strategie de pe Magazin Play. Bineînțeles este gratuit și se poate juca fără net.

În acest joc offline de strategie trebuie să vă apărați casa de o armată de zombies cu ajutorul unor plante plasate în puncte strategice.

Fiecare plantă are puteri diferite, deci trebuie să alegeți bine poziția unde le plantați ca să vă apere eficient casa. Pentru instalare apăsați aici.

Asphalt 8: Airborne

Asphalt 8: Airborne este unul dintre cele mai descărcate jocuri cu mașini de curse de pe Magazin Play și chiar dacă este mai distractiv online, adică să concurați împotriva altor persoane reale din întreaga lume, cu acest joc vă puteți juca și fără o conexiune internet.

Jocul pune la dispoziție peste 140 de mașini de curse, printre care Ferrari, McLaren, Bugatti, Audi și Mercedes. Fiecare mașină poate fi personalizată folosind unul dintre cele peste 2300 de adezive disponibile.

În modalitatea offline puteți să participați la peste 400 de evenimente, iar pistele disponibile sunt 40. Ca să instalați jocul de pe Magazin Play apăsați aici.

PBA® Bowling Challenge

PBA® Bowling Challenge este un joc de bowling dezvoltat de către PBA (Professional Bowlers Association), cea mai mare organizație profesionistă de bowling din Statele Unite ale Americii.

Este evident că dacă aveți o conexiune la internet jocul este mai captivant pentru că puteți să concurați împotriva altor jucători din toată lumea, dar și în versiunea offline puteți să distrați foarte bine.

Grafica tridimensională este foarte fluidă și frumoasă, iar controlul jocului este ușor de înțeles.

Ca să instalați PBA® Bowling Challenge de pe Magazin Play apăsați pe acest link.

Hungry Shark World

Hungry Shark World este un joc pentru Android gratuit de mare succes, simpatic și un pic macabru. Scopul jocului este să conduceți niște rechini ca să mănânce alți pești sau chiar oameni, astfel se acumulează bani și experiență cu care puteți să îmbunătățiți rechinul vostru.

Jocul este gratuit și fără nici o limită, dar ca să aveți rapid un rechin puternic sunt oferite unele achiziții în aplicație.

Ca să instalați jocul Hungry Shark World de pe Magazin Play apăsați pe acest link.

Rayman Adventures

Rayman Adventures este un joc de aventură gratuit, cu grafică 2D, care se poate juca și fără internet.

Scopul jocului este acela de a recupera ouăle Copacului Sacru furate de un grup de ”livingstones”, traversând diferite lumi fantastice și evitând capcane și obstacole puse în calea lui Rayman.

Grafica este foarte frumoasă, cu culori și peisaje plăcute, iar jocul are un ritm frenetic. Vă pot asigura că nu este deloc monoton.

În timpul aventurilor personajul nostru nu va face decât să alerge neîncetat, dacă nu intenționăm să-l oprim cu comanda potrivită (ținând două degete apăsate pe ecran) și va trebui să-l facem să sară și să atace în încercarea de a depăși diferitele obstacole vor fi plasate de-a lungul traseului.

Ca să instalați acest joc offline de pe Magazin Play apăsați pe acest link.

Lasă un comentariu