Player video gratis: programe de văzut filme pe PC Windows

Nu este ușor să găsești cel mai bun player video, care poate fi folosit să reproducă pe computer toate formatele video. Windows Media Player (WMP), programul preinstalat în Windows, a devenit tot mai greoi în ultimul timp și nu este compatibil cu toate formatele video.

Dacă sunteți pasionați de filme și doriți să le vizionați pe computer, atunci aveți nevoie de un player video bun, care să vă permită să vedeți filmele preferate în cel mai bun mod posibil.

Mai jos găsiți o listă cu cele mai bune programe de văzut filme și videoclipuri pentru Windows.

PotPlayer

PotPlayer este considerat de cei mai mulți utilizatori cel mai bun player video gratis pentru Windows.

Acest player video are toate codec-urile video-audio incorporate, care permit redarea oricărui format multimedia existent.

În plus, cu PotPlayer puteți să vedeți posturi de televiziune dacă folosiți un receiver tuner digital, se pot vizualiza video în streaming, să înregistrați fluxurile în streaming și să capturați cadre din video.

Programul PotPlayer este aproape întotdeauna prima alegere când este vorba de instalarea unui player video pe computer. Pentru download faceți click aici.

VLC Media Player

Acest player video nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind cel mai cunoscut și folosit player media open source din lume.

VLC Media Player este disponibil pentru sistemele Windows, Macintosh, Linux, Android și este compatibil cu toate formatele video populare.

Interfața este excelentă, în limba română, cu meniuri simple și bare de instrumente complet personalizabile.

VLC este un player video puternic, ușor, rapid și are taste rapide care îl fac foarte ușor de utilizat. De asemenea, este capabil să repare videoclipuri corupte sau deteriorate și să redea videoclipuri parțial descărcate.

Controalele avansate vă permit să înregistrați fluxuri de transmisie.

VLC este programul favorit al utilizatorilor care doresc să vadă filme pe computer și este complet autosuficient, în sensul că nu sunt necesare codecuri suplimentare pentru redare.

VLC acceptă, de asemenea, redarea pe Chromecast.

Ca să descarci VLC fă click pe acest link.

Media Player Classic Home Cinema

Este cu siguranță cel mai ușor de utilizat player video, puternic și plin de opțiuni. Chiar dacă nu mai este actualizat din 2017, încă funcționează fără probleme.

Este un program incredibil de mic, cu o gamă largă de funcții.

Disponibil doar pentru Windows, MPC Home Cinema este similar, grafic, cu vechiul Windows Media Player v6.4, dar toate asemănările se termină aici.

Acest program de văzut filme și video pe PC are o mulțime de funcții, inclusiv codec-uri pentru vizualizarea discurilor video DVD, MPEG1, MPEG2, MPEG 4 și X.264, MP3 și Ogg.

De asemenea, include QuickTime și RealPlayer (dacă sunt instalate pe computer) pentru a reda fișiere native pentru aceste programe.

Pentru extinderea funcționalității sale, evitând instalarea RealPlayer, WinAmp și Quicktime, puteți descărca câteva pachete de codec, astfel MPC Home Cinema este capabil să redea orice format video.

MPC Home Cinema este singurul player video prezentat aici care nu necesită instalare pe computer, prin urmare, este portabil și poate fi rulat atât de pe un stick USB, cât și de pe hard disk.

Ca să descarci MPC Home Cinema pe computer fă click aici.

Lasă un comentariu