Aplicații de făcut bani reali pe telefon Android sau iPhone

Există numeroase aplicații de făcut bani pe telefon, unele care plătesc pentru sondaje, altele ca să duci la bun sfârșit misiuni, alte aplicații te plătesc ca să te joci .

Dar trebuie precizat de la început că sumele câștigate sunt destul de mici, deci nu trebuie să-ți faci prea mari iluzii.

Pe de altă parte, trebuie să fii atent la acele aplicații înșelătoare, care promit câștiguri mari dar apoi se dovedesc doar o pierdere de timp.

De aceea, te sfătuiesc să citești întotdeauna recenziile celorlalți utilizatori înainte să instalezi aplicația pe telefon.

Ok, făcute aceste premise, hai să vezi care sunt cele mai bune aplicații de făcut bani reali pe telefon și care te plătesc pe PayPal sau în cont bancar.

Sweatcoin, aplicația care te plătește să mergi pe jos

Sweatcoin este o aplicație care te plătește să mergi cât mai mult pe jos.

După instalare pe telefon, trebuie să acorzi permisiunile necesare și să conectezi aplicația la GoogleFit, astfel aplicația va reuși să contorizeze mai corect pașii făcuți.

Pentru pașii făcuți mergând pe jos primești Sweatcoin, monede pe care le poți cheltui cumpărând de pe anumite magazine online diferite produse, abonamente, aplicații sau poți avea reduceri.

Cu opțiunea ”Boost” poți să dublezi numărul pașilor pe care îi faci în 20 de minute, iar dacă te uiți la reclame de publicitate mai poți câștiga de la 0,1 la 1000 de Sweatcoin.

Dacă inviți prietenii tăi să instaleze aplicația mai primești 5 Sweatcoin pentru fiecare prieten care instalează și activează aplicația pe telefon.

La 90 de invitații primești prin Paypal 25 de dolari.

Dacă instalezi și aplicația SWEAT Wallet primești, în funcție de câți pași faci pe zi, criptomonede SWEAT pe care le poți vinde pe un exchange crypto.

În momentul de față (28.09.2022) o monedă SWEAT oscilează între 0,02 – 0,03€, dar poate că pe viitor valoarea o să mai crească.

Ca să instalezi aplicația Sweatcoin accesează site-ul oficial și acceptă invitația mea.

BeMyEye, aplicație care te plătește bani reali pentru misiuni simple

După cum spun dezvoltatorii aplicației, BeMyEye este o aplicație ca să faci bani în timpul liber îndeplinind scurte misiuni.

Folosirea este simplă, odată ce ai instalat aplicația, trebuie să creezi un cont și să activezi localizarea.

Imediat vei putea vizualiza misiunile disponibile, iar lângă fiecare misiune este indicată valoarea recompensei în numerar și timpul necesar pentru a o îndeplini.

Dacă dorești să îndeplinești o misiune, rezerv-o înainte ca altcineva să o facă.

Google Maps îți va sugera cea mai rapidă rută pentru a ajunge la magazinul în cauză, iar odată ce ajungi nu va trebui decât să urmezi instrucțiunile din aplicație pentru acea misiune.

Există diferite tipuri de misiuni disponibile, poate fi necesar să fotografiezi rafturile, să discuți cu personalul magazinului sau să faci o poză unor panouri publicitare.

Odată ce misiunile sunt finalizate, recompensa ta va fi creditată în contul tău și poți transfera fondurile în contul tău bancar sau PayPal când ajungi la minim 10 euro.

Instalează BeMyEye pe Android

Instalează aplicația BeMyEye pe iPhone.

Foap, aplicație care te plătește pentru vânzarea pozelor tale

Foap este o aplicație cu care poți câștiga bani prin vânzarea fotografiilor și videoclipurilor tale.

După descărcarea aplicației, creezi un cont și poți începe rapid să încarci fotografiile.

Evident, pentru a face bani cu această aplicație, este necesar ca fotografiile să fie de calitate și să capteze atenția utilizatorilor interesați de achiziție.

De asemenea, pentru a folosi Foap trebuie să ai un cont PayPal, pentru că acolo vei fi creditat cu banii fotografiilor pe care le vei vinde.

Instalează aplicația Foap pe telefon Android

Lasă un comentariu