Aplicații de făcut bani reali pe telefon Android sau iPhone

Există numeroase aplicații de făcut bani online pe telefon, unele care plătesc pentru sondaje, altele ca să duci la bun sfârșit misiuni simple, alte aplicații te plătesc ca să te joci .

Dar trebuie precizat de la început că sumele câștigate sunt destul de mici, deci nu trebuie să-ți faci prea mari iluzii că vei deveni bogat peste noapte.

Pe de altă parte, trebuie să fii atent la acele aplicații înșelătoare, care promit câștiguri mari, dar apoi se dovedesc doar o mare pierdere de timp.

De aceea, te sfătuiesc să citești întotdeauna recenziile celorlalți utilizatori înainte să instalezi aplicația pe telefon, in acest fel vezi dacă aplicația este serioasă, poți să câștigi bani și, mai ales, dacă plătește.

Făcute aceste premise, iată care sunt cele mai bune aplicații de făcut bani în 2024 și care te plătesc pe PayPal sau în cont bancar.

Sweatcoin, aplicația care te plătește să mergi pe jos

Sweatcoin este o aplicație care te plătește să mergi cât mai mult pe jos.

După instalare pe telefon, trebuie să acorzi permisiunile necesare și să conectezi aplicația la Google Fit, astfel aplicația va reuși să contorizeze mai corect pașii făcuți.

Pentru pașii făcuți mergând pe jos primești Sweatcoin, monede pe care le poți cheltui cumpărând de pe anumite magazine online diferite produse, abonamente, aplicații sau poți avea reduceri.

Cu opțiunea ”Boost” poți să dublezi numărul pașilor pe care îi faci în 20 de minute, iar dacă te uiți la reclame de publicitate mai poți câștiga de la 0,1 la 1000 de Sweatcoin.

Dacă inviți prietenii tăi să instaleze aplicația mai primești 5 Sweatcoin pentru fiecare prieten care instalează și activează aplicația pe telefon.

La 90 de invitații primești prin Paypal 25 de dolari.

Dacă instalezi și aplicația SWEAT Wallet primești, în funcție de câți pași faci pe zi, criptomonede SWEAT pe care le poți vinde pe un exchange crypto.

În momentul de față (28.09.2022) o monedă SWEAT oscilează între 0,02 – 0,03€, dar poate că pe viitor valoarea o să mai crească.

Ca să instalezi aplicația Sweatcoin accesează site-ul oficial și acceptă invitația mea.

Câștigă bani gratis cu Revolut

Pentru cine nu știe, Revolut este o companie de tehnologie financiară care oferă servicii bancare.

Practic, cu Revolt poți avea gratuit un cont bancar și card de debit.

În plus, Revolut oferă multe alte servicii financiare, printre care împrumut rapid online, schimb valutar, carduri virtuale, depozite cu dobândă, tranzacționare de acțiuni, criptomonede și mărfuri.

Sunt mai multe metode să faci bani cu Revolut.

Prima metodă este să participi la lecții despre criptomonede, răspunzi apoi la teste și primești drept recompensă un anumit număr de criptomonede.

Aceste criptomonede le poți schimba rapid în bani reali direct din aplicație.

Altă metodă să câștigi bani gratis cu Revolut este să inviți prietenii să folosească aplicația.

În acest mod poți să câștigi între 150 și 200 de lei pentru fiecare prieten care își face cont pe Revolut prin invitația ta.

O altă metodă să câștigi bani cu Revolut este prin cashback.

Dacă folosești cardul Revolut să plătești în anumite magazine online primești o parte din bani înapoi.

Ultima metodă, dar înainte să o folosești îți recomand să te informezi foarte bine, este tranzacționarea de acțiuni, mărfuri și criptomonede.

Ca să instalezi aplicația Revolut pe telefon Android accesează Magazin Play, iar pentru iPhone accesează App Store.

Câștigă bani gratis cu Coinbase

Coinbase este una dintre cele mai mari și mai cunoscute platforme de tranzacționare criptomonede din lume.

Dacă îți creezi un cont pe această platformă poți să câștigi bani gratis dacă participi la lecții despre criptomonede.

Este foarte asemănător cu ceea ce oferă Revolut: citești lecțiile, răspunzi corect la întrebări și primești criptomonede în schimb.

Criptomonedele le poți vinde în cadrul aplicației, iar banii astfel obținuți îi poți transfera pe card sau în cont bancar.

Ca să participi la aceste lecții și să câștigi banii nu este nevoie de nicio depunere, trebuie doar să-ți creezi contul pe platformă.

Dacă dorești, poți să câștigi bani tranzacționând criptomonede pe Coinbase, dar înainte să faci asta te sfătuiesc să te informezi foarte bine pentru că aceste tranzacții sunt foarte riscante.

Instalează Coinbase pe telefon Android de pe Magazin Play și pe iPhone de pe App Store.

Aplicații de făcut bani din sondaje

O modalitate simplă și rapidă să faci bani online este participarea la sondaje plătite.

Practic, trebuie să te înscrii pe aceste platforme și să completezi sondajele la care ești invitat.

Pentru fiecare sondaj completat o să primești recompense în bani sau puncte (care pot fi transformate în bani ulterior).

Plata se face prin PayPal sau transfer bancar după ce depășești o anumită sumă de bani, în funcție de platforma la care te-ai înscris.

Cele mai bune platforme de făcut bani online în România, care te plătesc ca să completezi sondaje de opinie sunt: Daedalus Online, MOBROG, TGM Panel România, eXPRIM și Marketagent.

Ca să câștigi cât mai mulți bani, îți recomand să te înscrii pe mai multe platforme de sondaje online, astfel o să primești mai des invitații să completezi sondaje plătite.

BeMyEye, aplicație care te plătește bani reali pentru misiuni simple

După cum spun dezvoltatorii aplicației, BeMyEye este o aplicație ca să faci bani în timpul liber îndeplinind scurte misiuni.

Folosirea este simplă, odată ce ai instalat aplicația, trebuie să creezi un cont și să activezi localizarea.

Imediat vei putea vizualiza misiunile disponibile, iar lângă fiecare misiune este indicată valoarea recompensei în numerar și timpul necesar pentru a o îndeplini.

Dacă dorești să îndeplinești o misiune, rezerv-o înainte ca altcineva să o facă.

Google Maps îți va sugera cea mai rapidă rută pentru a ajunge la magazinul în cauză, iar odată ce ajungi nu va trebui decât să urmezi instrucțiunile din aplicație pentru acea misiune.

Există diferite tipuri de misiuni disponibile, poate fi necesar să fotografiezi rafturile, să discuți cu personalul magazinului sau să faci o poză unor panouri publicitare.

Odată ce misiunile sunt finalizate, recompensa ta va fi creditată în contul tău și poți transfera fondurile în contul tău bancar sau PayPal când ajungi la minim 10 euro.

Instalează BeMyEye pe Android

Instalează aplicația BeMyEye pe iPhone.

Foap, aplicație care te plătește pentru vânzarea pozelor tale

Foap este o aplicație cu care poți câștiga bani prin vânzarea fotografiilor și videoclipurilor tale.

După descărcarea aplicației, creezi un cont și poți începe rapid să încarci fotografiile.

Evident, pentru a face bani cu această aplicație, este necesar ca fotografiile să fie de calitate și să capteze atenția utilizatorilor interesați de achiziție.

De asemenea, pentru a folosi Foap trebuie să ai un cont PayPal, pentru că acolo vei fi creditat cu banii fotografiilor pe care le vei vinde.

Instalează aplicația Foap pe telefon Android

Lasă un comentariu