Aplicații meteo gratis pentru telefon Android și iPhone

Cauți cea mai bună aplicație meteo gratis 2023 pentru Android și iOS care să arate precis prognoza meteo din România?

Printre cele mai căutate și mai descărcate aplicații de pe Google Play și App Store sunt cele despre starea vremii, dar este greu să găsești cea mai bună aplicație meteo care să arate precis prognoza în orice localitate din Romania.

În acest articol găsiți un top al celor mai bune aplicații meteo gratis, care pun la dispoziție și cele mai frumoase widget-uri care să arate vremea pe ecran precis.

Yahoo Meteo, aplicație meteo fără reclame de publicitate

Cea mai bună aplicație meteo gratis, care arată precis starea vremii în România, este oferită de către compania Yahoo.

Folosirea este foarte ușoară, după instalare deschideți aplicația, acordați permisiunile necesare și imediat o să puteți vedea informațiile despre starea vremii din locația voastră.

Glisând vertical puteți să accesați informațiile meteo detaliate pe 10 zile sau 24 de ore.

De asemenea, sunt disponibile informații despre presiunea atmosferică, umiditatea aerului, viteza vântului, ora la care răsare și apune soarele și multe altele.

Se pot adaugă locații diferite, astfel, cu o simplă glisare spre stânga sau dreapta, puteți să consultați starea vremii din orice localitate din lume.

În plus, aplicația meteo Yahoo oferă și unele widget-uri mari și frumoase care pot fi adăugate pe ecranul de pornire al telefonului, astfel puteți să consultați informațiile despre starea vremii fără să mai deschideți aplicația.

Aplicația meteo Yahoo este gratuită, dar în interfață are reclame de publicitate.

Dacă doriți să o încercați o puteți instala pe telefon Android de la acest link. Pentru iPhone apăsați pe acest link.

Aplicație meteo bună: Weather Forecast

Încep acestă listă cu Weather Forecast, una dintre cele mai bune aplicații meteo pentru Android și iOS, care arată cu exactitate starea vremii în România.

În prezent, aplicația a depășit 1 milion de instalări și are o medie de 4,7 stele din 5 din peste 16.000 de recenzii.

Interfața grafică este foarte elegantă și intuitivă. La prima utilizare aplicația arată starea vremii din locația voastră, dar apăsând pe pictograma (+) din colțul dreapta sus puteți să adăugați și alte localități din țară sau din lume, care apoi se pot consulta rapid glisând panourile.

Weather Forecast arată starea vremii din România pentru următoarele 24 de ore, dar și prognoza meteo pentru următoarele 10 zile.

Pe lângă toate aceste informații despre starea vremii, aplicația mai oferă și informații despre umiditate, viteza vântului, presiunea atmosferică, când răsare și apune soarele, vizibilitate, radar și multe altele.

Pentru cine dorește să vizualizeze permanent vremea pe ecran, aplicația pune la dispoziție unele widget-uri frumoase actualizate în timp real, astfel puteți să consultați prognoza meteo rapid fără să deschideți mereu aplicația.

Pentru instalare pe telefon Android apăsați aici. Pentru iPhone și iPad apăsați aici.

Prognoza meteo (Weather Forecast)

O altă aplicație meteo Android gratis pe care vă sfătuiesc să o încercați este ”Prognoza meteo”.  În prezent are peste 500.000 de mii de instalări, iar majoritatea recenziilor acordate de utilizatori sunt pozitive, totalizând 4,7 stele din 5.

După instalare aplicația arată prognoza meteo din localitatea unde vă găsiți, dar apoi puteți să adăugați orice altă localitate din lume.

Interfața este elegantă și ușor de înțeles, fără prea multă publicitate deranjantă. Aplicația arată prognoza meteo pentru următoarele 24 de ore, dar și pentru următoarea săptămână.

În plus, aplicația mai arată și alte informații despre vreme, cum ar fi procentul pentru umiditatea aerului, viteza vântului, procentul pentru șansele de ploaie, radar și multe altele.

Aplicația este gratuită, dar după cum am spus deja în interfață sunt anunțuri de publicitate. Dacă doriți, există și o versiune ”PRO” fără reclame.

Pentru instalare pe telefon Android apăsați aici.

Local Weather Forecast

Deși a fost publicată destul de recent, aplicația meteo Local Weather Forecast a avut rapid succes și a primit numeroase recenzii pozitive din partea utilizatorilor.

În prezent are 4,7 stele din 5 și aproape un milion de instalări.

Folosirea acestei aplicații pentru prognoza meteo este simplă și intuitivă: instalați aplicația de pe Magazin Play sau App Store, o deschideți și imediat trebuie să setați anumiți parametri, cum ar fi dacă doriți să vedeți temperatura în grade Celsius (°C), formatul timpului și așa mai departe.

Acordați permisiunea să vă localizeze telefonul și imediat aplicația va arăta informații despre starea vremii din locația voastră.

Aveți la dispoziție să consultați prognoza meteo pe următoarele 24 de ore din oră în oră, starea vremii pentru următoarea săptămână sau pe următoarele 10 zile.

Printre diferitele informații oferite puteți să aflați viteza vântului, umiditatea aerului, vizibilitatea, presiunea atmosferică, ora la care răsare și apune soarele și multe altele.

Această aplicație meteo gratuită oferă și unele widget-uri frumoase, de diferite mărimi, astfel le puteți adăuga pe ecran și să consultați informațiile despre starea vremii fără să mai deschideți aplicația.

Cine dorește poate să adauge mai multe locații, astfel cu o simplă glisare a panourilor puteți să aveți informații despre prognoza meteo din orice localitate din lume.

Aplicația Local Weather Forecast este gratuită, dar în interfața sunt prezente reclame de publicitate, care uneori pot fi deranjante.

Ca să instalați această aplicație meteo pe telefon Android apăsați pe acest link. Pentru iPhone accesați acest link.

Prognoza meteo: canal de vreme & radar

Este o altă aplicație meteo bună, care arată precis starea vremii din orice localitate din România.

Utilizarea este foarte simplă: după instalare, deschideți aplicația, setați unitățile de măsură, acordați permisiunile necesare și imediat aplicația va arăta prognoza meteo din locația voastră.

Puteți să vedeți prognoza meteo pe următoarele 24 de ore sau pe următoarele 7 zile. Sunt, de asemenea, disponibile diferite informații utile despre vreme, cum ar fi umiditatea, viteza vântului, presiunea atmosferică, direcția vântului, ora la care răsare și apune soarele, indice UV și multe altele.

Dacă doriți, puteți să adăugați și alte orașe din țară sau lume în panouri diferite, astfel cu o simplă glisare puteți să accesați panourile și să vedeți informațiile despre starea vremii din acele localități.

Ca să instalați această aplicație meteo pe telefon Android apăsați pe acest link.

Weawow, aplicație pentru prognoza meteo fără reclame

Cine dorește să instaleze o aplicație pentru prognoza meteo bună și gratis, fără publicitate în interfață, poate să încerce aplicația Weawow.

Ca și celelalte aplicații meteo prezentate mai sus, Weawow oferă prognoza meteo pe următoarele 24 de ore, 48 de ore sau pe următoarele 7 zile.

Informațiile despre vreme sunt precise și detaliate: puteți afla în timp real temperatura, temperatura resimțită, probabilitatea de ploaie, umiditatea, presiunea atmosferică, viteza și direcția vântului, vizibilitatea și multe altele.

Pe lângă toate aceste informații despre starea vremii, aplicația pune la dispoziție și informații despre ora la care răsare și apune soarele, fazele lunii, zilele cu lună plină și așa mai departe.

Aplicația meteo Weawow mai pune la dispoziție și o hartă radar animată, care oferă informații despre mișcarea norilor, vremea ploioasă, direcția vântului și multe alte informații pe următoarele 10 zile.

Interfața grafică este foarte atrăgătoare și simplu de folosit, cu numeroase poze frumoase postate de utilizatori, care sunt potrivite cu starea vremii în timp real.

În prezent aplicația are peste 132 de mii de recenzii pozitive, cu un scor de 4,8 stele din 5. Citind recenziile acordate de utilizatorii români se pare că aplicația funcționează bine și arată precis prognoza meteo din orice localitate din România.

Pentru instalare pe telefon Android apăsați pe acest link. Pentru iPhone și iPad accesați acest link.

Ce aplicație meteo folosiți pe telefon?

Dacă doriți să recomandați o aplicație meteo bună puteți să folosiți modulul de comentarii de mai jos.

Lasă un comentariu