Home / Android / Aplicații de descărcat muzică MP3 gratis direct pe telefon Android
Descarcă muzică gratis direct pe telefon Android

Aplicații de descărcat muzică MP3 gratis direct pe telefon Android

Ai cumpărat un telefon nou și ai vrea să asculți muzică dar nu ai nici o melodie salvată? Vrei să știi cum se descarcă muzică MP3 gratis direct pe telefon Android? În acest articol găsești cele mai bune aplicații de descărcat muzică gratis, care îți permit să salvezi direct pe telefon melodiile preferate în format MP3, astfel le poți asculta oricând și oriunde chiar dacă nu ești conectat la internet.

ATENȚIE: descărcarea melodiilor protejate prin drepturi de autor de pe internet, în anumite condiții, poate fi ilegală.

Operațiuni preliminare

Unele dintre aceste aplicații de descărcat muzică nu se găsesc pe Magazinul Google Play, asta înseamnă că trebuie să descărcați fișierul APK și să instalați manual aplicația pe telefon sau tabletă.

Ca să puteți instala manual o aplicație pe telefon, mai întâi trebuie să activați opțiunea de instalare aplicații din surse necunoscute, care implicit este dezactivată. Deci intrați la ”Setări” -> ”Securitate” și acolo trebuie să activați opțiunea ”Surse necunoscute”. În acest mod puteți să instalați și alte aplicații, nu doar cele care se găsesc pe Google Play.

Începând cu Android 8, ca să activați instalarea aplicațiilor din surse necunoscute trebuie să intrați la aplicația care descarcă fișierul APK și din setările acelei aplicații puteți activa acestă opțiune. De exemplu, dacă descărcați cu Chrome un fișier APK, intrați la ”Setări” -> ”Aplicații și notificări” -> ”Informații despre aplicație”, apoi derulați până găsiți Chrome, apăsați pe pe pictograma Chrome și undeva mai jos puteți să activați opțiunea ”Instalare apl. necunoscute”. În acest mod, aplicațiile APK descărcate cu Chrome le puteți instala pe telefon.

Descarcă muzică gratis pe telefon Android cu TinyTunes

O aplicație de descărcat muzică gratis și repede direct pe telefonul Android este TinyTunes.

TinyTunes nu se găsește pe Magazinul Google Play, deci ca să o descărcați trebuie să intrați cu browser-ul vostru preferat (Chrome, de exemplu) pe site-ul oficial https://tinytunes.app/ și ca să o instalați trebuie să aveți activată opțiunea de instalare din surse necunoscute.

Deci intrați pe site-ul https://tinytunes.app/ și faceți click pe butonul ”INSTALL” din mijlocul paginii. Imediat o să înceapă descărcarea fișierului APK și apoi o puteți instala pe telefon.

Cum se descarcă muzică gratis cu TinyTunes? Foarte ușor! Deschideți aplicația și imediat puteți să navigați prin diferitele categorii muzicale.

Dacă sunteți în căutarea unei melodii specifice puteți să folosiți motorul de căutare integrat, deci apăsați pe pictograma cu lupă de deasupra și scrieți titlul melodiei sau numele artistului. Porniți căutarea și în câteva momente o să vedeți o listă cu toate melodiile găsite.

Lângă titlul melodiei o să vedeți o căsuță pătrată, bifați căsuța (sau mai multe) din dreptul melodiei pe care doriți să o descărcați și imediat în partea superioară o să apară opțiunea de download (o săgeată orientată în jos). Apăsați pe download și în câteva secunde o să aveți melodia descărcată pe telefon. Melodia o puteți asculta apoi direct în aplicația TinyTunes cu playerul audio încorporat.

Viteza de descărcare este mare și în general cu TinyTunes găsiți aproape orice melodie, chiar și muzică nouă, clasică, muzică românească, populară sau manele.

Fildo, o aplicație de descărcat muzică gratis pe telefon simplu de folosit

Fildo este o altă aplicație pentru descărcare muzică gratis pe telefon Android, foarte asemănătoare cu TinyTunes.

Pentru că nici această aplicație nu este prezentă pe Magazin Play trebuie să descărcați fișierul APK și să instalați manual aplicația pe telefon.

Ca să descărcați aplicația Fildo pe telefon, deschideți browserul vostru preferat (de exemplu Chrome), accesați site-ul fildo.net și apoi apăsați pe ”Download”.

După descărcare, instalați aplicația pe telefon apăsând pe fișierul .apk pe care de obicei îl găsiți în folderul ”Download”.

Ca să descărcați muzică gratis cu Fildo deschideți aplicația și apăsați pe pictograma cu semnul întrebării de sus stânga. Folosiți motorul de căutare ca să găsiți melodiile care vă interesează. Puteți să căutați tastând numele artistului sau titlul melodiei.

Selectați susrsa de unde doriți să descărcați melodia, apoi apăsați te titlul melodiei și selectați opțiunea ”Download” din meniul cu trei puncte care se găsește lângă titlul melodiilor. În câteva secunde o să aveți descărcată melodia dorită pe telefon.

Melodiile descărcate cu Fildo le găsiți pe dispozitiv în folderul Download/FildoDownload. Link pentru descărcare.

FrostWire, una dintre cele mai bune aplicații de descărcat muzică gratis pe telefon Android

FrostWire este un client torrent care permite să descărcați muzică și video de pe faimoasa rețea P2P BitTorrent.

Ceea ce deosebește FrostWire de alți clienți torrent este faptul că are un motor de căutare intern, în acest mod puteți să căutați muzica preferată direct din aplicație fără să căutați pe alte site-uri de torrente.

Modul de utilizare este foarte simplu: instalați aplicația de pe Google Play, o deschideți și scrieți în spațiul de căutare titlul unei melodii sau numele unui artist. Apăsați pe pictograma de căutare și așteptați câteva secunde până aplicația creează lista cu rezultatele găsite.

Lângă fiecare rezultat aveți opțiunea pentru download (pictograma cu săgeata), deci în momentul în care găsiți ceea ce doriți ca să înceapă descărcarea trebuie dpar să păsați pe download.

FrostWire include și un player audio, deci melodiile descărcate pot fi ascultate imediat fără să deschideți alt player.

FrostWire este o aplicație gratuită, dar în interfață sunt prezente reclame de publicitate. Dacă doriți să eliminați publicitatea din interfață apăsați pe ”Elimină anunțurile” și contra cost puteți să treceți la versiunea ”PRO” fără reclame. Pentru instalare de pe Google Play apăsați aici.

Descarcă muzică MP3 direct pe telefon Android cu TorrDroid

TorrDroid este un client torrent pentru Android care se poate descărca și instala gratuit de pe Magazinul Google Play.

Cu acestă aplicație puteți să descărcați fișiere torrent (mp3, filme, video, poze, documente, etc.), dar ceea ce îl face deosebit de celelalte aplicații de descărcat torrente, cum ar fi µTorrent® sau BitTorrent®, este faptul că include un motor de căutare intern, astfel nu trebuie să căutați (și să pierdeți timpul) fișierele torrent cine știe pe ce site-uri, așa cum se întâmplă cu un program de descărcat torrente tradițional.

Ca să instalați TorrDroid apăsați aici. În câteva secunde aplicația se va instala, o deschideți, apoi acordați permisiunile necesare pentru funcționare și puteți să o folosiți.

Ca să descărcați muzică cu TorrDroid intrați în secțiunea SEARCH, apoi în câmpul de căutare scrieți numele melodiei dorite sau numele artistului, alegeți tipul de fișiere dorite (în pozele de mai jos am ales audio), apoi apăsați pe butonul SEARCH de mai jos.

Așteptați câteva secunde până se creează lista cu rezultate, apoi ca să descărcați un fișier torrent apăsați pe pictograma Download (cea cu o săgeată orientată în jos) care se găsește lângă fiecare rezultat.

Imediat începe download-ul fișierului. Dacă apăsați pe cele 3 linii orizontale de lângă titlul fișierului torrent puteți să vedeți câteva informații utile, cum ar fi SEEDS, LEECHERS, timpul rămas până la terminarea descărcării și multe altele.

În concluzie pot să spun că TorrDroid este aplicație utilă nu numai pentru download-ul melodiilor, ci și pentru orice alte fișiere, cum ar fi videoclipuri, filme, documente și orice altceva ce se poate descărca prin protocolul BitTorrent. Merită să o încercați. Link pentru instalare de pe Magazin Play.

Descarcă muzică pe telefon cu Download Mp3 Music

O altă aplicație de descărcat muzică pe telefon Android, care se poate instala de pe Magazin Play (deocamdată), este Download Mp3 Music.

Cum se descarcă muzică cu Download Mp3 Music? După ce instalați aplicația, o deschideți și imediat puteți să navigați printre categoriile cu diferitele genuri muzicale (pop, rock, jazz, dance etc.). Când găsiți o melodie care vă interesează, apăsați pe titlul acesteia și în partea inferioară a ecranului apare o mică fereastră cu opțiunea de ascultare sau opțiunea de descărcare.

Dacă doriți, aplicația pune la dispoziție și un motor de căutare în partea superioară a ecranului, unde este îndeajuns să tastați titlul unei melodii sau numele artistului, astfel puteți să găsiți mai repede melodiile dorite.

Aplicația Download Mp3 Music este gratuită, dar în interfață are reclame de publicitate care uneori este destul de deranjantă. Ca să o instalați pe telefon de pe Magazin Play apăsați pe acest link.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *