Programe gratis de făcut video din poze cu muzică și efecte speciale

0

Un mod original și frumos de a prezenta fotografiile voastre făcute la un eveniment, petrecere sau în vacanță este un slideshow, adică un videoclip creat din poze, căruia puteți să-i adăugați o melodie pe fundal. Ca să creați un slideshow aveți nevoie de un program de făcut video din poze și muzică bun și, din fericire, există numeroase alternative gratuite, astfel puteți să creați filmulețul vostru fără să cheltuiți nici un ban.

Mai jos găsiți o listă cu cele mai bune programe de făcut videoclipuri din poze cu muzică, scris și efecte speciale.

Windows Movie Maker

Începem acestă listă cu Windows Movie Maker, unul dintre cele mai simple programe de făcut video din poze cu muzică.

Windows Movie Maker este un software gratuit și permite cu doar câteva click-uri să creați un videoclip din fotografii cu muzică pe fundal. Trebuie doar să adăugați pozele care doriți să compună filmulețul în interfața programului, alegeți efectele de tranziție dintre poze, dacă doriți puteți să adăugați un text pe fiecare poză, apoi alegeți o melodie sau mai multe care doriți să se audă pe fundal.

Videoclipul poate fi salvat pe computer sau distribuit online pe YouTube sau Facebook.

Windows Movie Maker este un software care face parte din suita de programe Windows Live Essentials, dar ca să-l instalați pe computer nu trebuie să instalați neapărat toate programele propuse în suită. Din păcate Microsoft a renunțat să mai dezvolte acest program, dar chiar dacă nu mai este actualizat, încă funcționează foarte bine și este compatibil cu orice versiune de Windows. Pentru download faceți click aici.

Movie Maker 10

Cine are Windows 10 pe calculator și caută un program de făcut video din poze cu muzică, poate să instaleze gratuit de pe Microsoft Store programul Movie Maker 10.

Movie Maker 10 este extrem de ușor de utilizat și vă permite să creați rapid filmulețe din poze și/sau video, adăugând muzică de fundal, scris pe poze și numeroase efecte de tranziție.

Interfața grafică este intuitivă și ușor de înțeles, astfel chiar și cine nu a mai folosit niciodată un astfel de software nu va întâmpina greutăți la folosire. Ca să descărcați Movie Maker 10 de pe Microsoft Store faceți click aici.

Distribuie pe Social Network

Lasa un comentariu