SlideShow Movie Maker: program gratis de facut SlideShow
program de facut video din poze cu muzica

SlideShow Movie Maker este un program gratuit cu care puteti crea SlideShow (video cu poze si muzica), pornind de la imagini in format .JPG sau .BMP.

Interfata grafica este un pic mai spartana, dar aveti la dispozitie foarte multe optiuni si efecte de tranzitie aplicabile imaginilor, melodiilor si textului pe care il puteti adauga la fiecare imagine. Puteti sa setati pentru fiecare poza sau pentru toata lista timpul de vizualizare, textul, timpul tranzitiei de la o imagine la alta sau tipul de tranzitie. Unele efecte de tranzitie sunt cu adevarat frumoase si unice.

Textul se poate adauga in diferite pozitii si cu diferite efecte, font, culori sau dimensiune. Puteti adauga si o melodie sau mai multe pe fundal care pot fi setate la randul lor.

SlideShow Movie Maker salveaza apoi totul in format AVI si aici aveti la dispozitie diferite modalitati de compresie pentru video si pentru audio. De exemplu daca aveti instalat pe PC codec-urile Divx, putem sa creati un video Divx cu imagini, efecte, text si muzica pe fundal.

Cu adevarat foarte bun acest program si are o dimensiune de doar circa 600 KB! Ceea ce m-a surprins placut este faptul ca lipseste orice forma de publicitate interna sau adware.

Pentru DOWNLOAD faceti click aici.


Distribuie pe Social Network!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>