Program bun si gratis de recuperat fisiere sterse: Pandora Recovery
Program de recuperat date si fisiere sterse de pe HDD PC

Pandora Recovery este un program de recuperat fisiere sterse din PC si este compatibil doar cu file system NTFS. Poate sa analizeze intregul hard-disk sau sa caute doar fisiere specifice. Nu este garantat ca poate recupera orice, dar merita incercat daca aveti nevoie, mai ales ca este gratuit.

Acest program de recuperat date este foarte intuitiv si usor de folosit: dupa instalare, la prima rulare veti fi ghidati de un wizard care prin intermediul unor simple intrebari va va ajuta sa reconstruiti un index a fisierelor existente si sterse de pe unitatea scanata.

Odata ce scanarea este terminata aveti controlul asupra tuturor fisierelor care se pot recupera, puteti sa alegeti ce vreti sa recuperati, unde sa le salvati si pentru anumite fisiere este posibila si o previzualizare inainte de recuperare.

In general Pandora Recovery este un program bun de recuperat date, dar nu poate face minuni. Este foarte important sa instalati acest program pe o alta unitate decat cea de pe care vreti sa recuperati datele pentru evitarea rescrierii HDD-ului. Daca cumva ati piedut date importante va sfatuiesc sa va adresati unui specialist din acest sector.

Download Pandora Recovery


Distribuie pe Social Network!
2 Responses to Program bun si gratis de recuperat fisiere sterse: Pandora Recovery

  1. Mihai says:

    Foarte bun programul asta! Mi-am recuperat cred peste 95% din pozele sterse din greseala!

  2. Dan G says:

    Foarte foarte bun! Nu credam ca ma pot recupera pozele sterse veodata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>