Program de recuperare date sterse de pe Hard-Disk: Restoration
Program de recuperat poze sterse de pe calculator sau memory card

Restoration este un program de recuperat fisiere sterse de pe calculator, gratuit, intuitiv si foarte usor de folosit. Permite fara nici o problema sa recuperati fisierele, ca de exemplu poze sau muzica, dupa ce ati golit cosul de reciclare.

Interfata grafica este foarte intuitiva, fara optiuni, facand acest program foarte simplu de folosit chiar si de cei mai nepriceputi utilizatori.

Caracteristica cea mai interesanta si dupa parerea mea cea mai importanta, este aceea ca programul este portable, adica nu trebuie instalat. Practic descarcati fisierul ZIP de la sfrasitul articolului, decomprimati arhiva si apoi lansati programul din folderul sau, facand dublu click pe “Restoration.exe”. Acesta caracteristica este foarte importanta si utila pentru ca programul poate fi lansat pe pe un HDD extern, CD sau Flash Pen USB, astfel lasati intact Hard-Disk-ul de unde doriti sa recuperati fisierele, fara riscul de a rescrie acele portiuni.

Folosirea acestui software este cu adevarat usoara, trebuie a urmati urmatorii pasi:
1. Descarcati fisierul ZIP de la sfarsitul articolului facand click pe Download Restoration, dupa cum am mai spus ideal este sa il descarcati pe o alta partitie, HDD extern sau Flash pen USB ca sa evitati rescrierea datelor.
2. Dezarhivati fisierul facand dublu click pe el si extrageti continutul unde doriti.
3. Lansati programul facand dublu click pe “Restoration.exe” si alegeti HDD-ul sau partitia de unde doriti sa recuperati fisierele in meniul “Drives” situat in dreapta sus.
4. Faceti click pe “Search Deleted Files” si asteptati ca programul sa termine de cautat fisierele sterse.
5. Alegeti fisierul/folderul dorit sa il recuperati cu un click stanga, apoi faceti click pe “Restore by Copying”. Se va dechide o fereastra unde trebuie sa alegeti parcursul unde doriti sa salvati fisierul, apoi faceti click pe “Save”.

Program de recuperat poze si fisiere sterse de pe calculator Windows

Restoration este compatibil cu file system FAT si NTFS si se poate folosi si pentru recuperarea datelor de pe un memorycard SD.

Vreau sa reamintesc ca acesta este un program gratuit si destul de vechi, deci rezultatele nu sunt asigurate. Daca ati sters din greseala date foarte importante va sfatuiesc sa va adresati unor specialisti din domeniu.

Download Restoration


Distribuie pe Social Network!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>