Program recuperare date CD: CD/DVD Diagnostic (shareware)
Dca vreodata aveti vreo problema cu un Cd sau DVd pe care nu reusiti sa il mai cititi atunci CD/DVD Diagnostic este programul cel mai indicat sa recuperati datele de acel disc.

Din pacate timpul acordat recuperarii de date este destul de mare (dealtfel ca aproape toate programele de acest gen), dar oricum isi face treaba foarte bine si ne salveaza din situatii care deseori par disperate.

Din pacate acest program nu este in totalitate gratuit (este shareware),dar si cu versiunea de evaluare puteti sa recuperati datele de pe CD/DVD stricate.

Pentru mai multe detalii si download accesati site-ul oficial.

Program recuperare date: CD/DVD Diagnostic

Program recuperare date: CD/DVD Diagnostic


Distribuie pe Social Network!
One Response to Program recuperare date CD: CD/DVD Diagnostic (shareware)

  1. Recuperarea de date de pe cd/dvd-uri este plina de riscuri pentru unitatea cd/dvd. Durata unei recuperari de genul asta este de cateva ore, perioada in care cd/dvd este rotit non stop. Este foarte riscant daca acesta este crapat sau deteriorat, el se poate sparge in interiorul unitatii ducand la defectarea iremediabila a ei. Asa ca importanta datelor trebuie evaluata bine inainte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>