Program de deschis fisiere PDF: Adobe Reader
Progrma de deschis fisiere PDF - Download gratis Adobe Reader

Adobe Reader este cel mai cunoscut program de citit fisiere PDF. Este gratuit, bogat in functii, suporta nativ fisiere video in formatul Flash (SWF si FLV), in fine, este cu adevarat un “must have” pentru calculatoarele Windows.

Instalarea programului este foarte usoara si nu creaza nici un fel de probleme nici cu calculatoarele mai vechi. De evidentiat faptul ca programul nu are dimensiuni mici, deci procesul de instalare poate dura cateva minute, mai ales daca il instalati pe un computer cu o configuratie hardware mai putin recenta.

Interfata grafica este foarte bine stucturata si intuitiva. Toate functiile disponibile sunt puse la vedere si usor accesibile.

Pe langa functia sa cea mai importanta, adica sa deschida fisierele in formatul PDF, Adobe Reader pune la dispozitie si alte functii utile, de exemplu, puteti sa adaugati adnotari si comentarii, sa convertiti fisierul PDF in formatul Word sau Excel, sa adaugati o semnatura, text si sa trimiteti fisierul cuiva prin serviciul SendNow sau programul vostru email. Nu lipsesc, de asemenea, nici optiunile de imprimat, de unit doua fisiere PDF si functia “snapshot” ca sa capturati o parte din document intr-o imagine.

Am testat Adobe Reader pe un calculator mai vechi dotat cu sistemul operativ Windows XP si pot sa spun ca am obtinut rezultate bune. A deschis destul de rapid un fisier de circa 35 MB, iar trecerea de la o pagina la alta era fluida si rapida chiar daca paginile erau pline cu imagini.

O caracteristica interesanta este posibilitatea crearii unui document in format PDF online. Pentru acest serviciu trebuie sa va inregistati mai intai pe site, dar din pacate serviciul este doar de proba, daca doriti sa il folositi pe timp nelimitat trebuie sa cumparati un abonament.

In concluzie pot sa spun ca Adobe Reader este un bun program de deschis fisiere PDF chiar daca eu personal prefer Foxit Reader, program care este un pic mai rapid si mai usor de folosit. In trecut Adobe Reader mi se parea foarte greoi si consuma foarte multe resurse, dar in ultimele versiuni situatia s-a schimbat in mod considerabil.

Pentru alte detalii si download faceti click aici.


Distribuie pe Social Network!
3 Responses to Program de deschis fisiere PDF: Adobe Reader

  1. cristi says:

    caut de downloadat Abode Rider PDF da nul gasesc dak il are cineva uitati id-ul meu cristy7kyqy

  2. coman says:

    bun :-P

  3. Florin says:

    ms :wink:………

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>