Program Gratuit Inscriptionare: ImgBurn
Un foarte bun program de scris CD sau DVD este si ImgBurn.Foarte usor de folosit,are o interfata grafica extrem de simpla,incat se intelege de la prima privire ce poate sa faca acest program.Nu va lasati inselati de aceasta fereastra foarte simpla,ImgBurn este un program cu multe optiuni(cele bifate implicit sunt cele care sunt mai folosite) printre care puteti schimba viteza de ardere sau puteti opta pentru verificarea discului.

Program Gratuit Inscriptionare - ImgBurn

Program Gratuit Inscriptionare - ImgBurn

ImgBurn suporta majoritatea tipurilor de formate imagine printre care: BIN, CUE, DI, DVD, GI, IMG, ISO, MDS, NRG si PDI si orice tip de fisier audio suportate prin DirectShow / ACM – inclusiv AAC, APE, FLAC, M4A, MP3, MP4, MPC, OGG, PCM, WAV, WMA si WV.

Puteţi să-l utilizaţi pentru a face DVD-Video (dintr- un folder VIDEO_TS), discuri HD DVD-Video (dintr-un folder HVDVD_TS) si Blu-ray  (dintr-un folder  BDAV / BDMV) cu o foarte mare usurinta.

Pentru mai multe detalii si download accesati site-ul oficial.

ImgBurn - Program scriere CD sau DVD

ImgBurn - Program scriere CD sau DVD


Distribuie pe Social Network!
One Response to Program Gratuit Inscriptionare: ImgBurn

  1. […] ISO. In acest moment sunt programe gratuite de scris CD/DVD care ofera mult mai mult, exemplu IMGBurn, dar vreau sa mentionez acest software pentru cei care au nevoie de un program lejer de scris […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>