Program gratuit conversie audio: XRecorde
XRecorde este in acest moment este cel mai bun program gratuit de conversie a formatelor audio. Suporta un numar foarte mare de formate audio,printre care enumar: mp3, wma, ogg, aac, ac3, ape, flac, wavpack, wav.

Orice format audio suportat poate fi configurat , bitrate fix sau variabil, nivelul compresiei etc. Accepta si formatele CUE cu track unic. O caracteristica interesanta este aceea ca poate sa extraga audio din fisiere video cum ar fi .avi, .flv, .mov, etc.

Alte programe de conversie audio (MediaCoder Audio Edition sau Belight) au unele optiuni in plus fata de XRecorde,dar XRecorde este cel mai usor de folosit,astfel si cel mai inexpert utilizator il poate folosi cu mare usurinta.

XRecorde este in totalitate gratuit si este lipsit de Adware(publicitate) sau cereri de donatie.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul oficial.

Download

Program conversie audio: XRecorde

Program conversie audio: XRecordeDistribuie pe Social Network!
One Response to Program gratuit conversie audio: XRecorde

  1. […] momentul conversiei. Nu suporta fisierele CUE cu track unic, in acest caz va recomand sa folositi XRecode. In general este un program bun si intutiv,pacat ca suporta doar 7 formate in iesire. In momentul […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>