Program de recuperat date sterse: Pc Inspector File Recovery
Program de recuperat fisiere sterse din calculator sau HDD formatat

Pc Inspector File Recovery este un foarte bun program gratuit de recuperat fisiere si date sterse din calculator. In anumite cazuri reuseste sa reconstruiasca header-ul fisierelor sterse daca acesta a fost deteriorat, astfel procentul de recuperare a datelor este mai ridicat. Tin sa precizez ca nu poate recupera datele de pe HDD stricate fizic sau electronic. Acest program este eficient in cazurile in care din greseala ati sters date importante sau ati avut un crash brusc a sistemului operativ si calculatorul nu mai porneste.

Acest software de recuperat date sterse este compatibil cu partitiile FAT si NTFS si este capabil sa analizeze si partitiile HDD-ului eliminate de “boot sector”, in alte cuvinte partitii pe care Windows nu le mai vede. Este posibil sa recuperati date si de pe hard-disk-uri formatate rapid.

Interfata grafica este foarte intuitiva, iar folosirea programului este foarte simpla. Ideal ar fi sa instalati programul pe un alt calculator si sa conectati hard-disk-ul de unde doriti sa recuperati fisierele sterse prin USB sau pe o alta partitie a HDD-ului, astfel cand instalati programul nu riscati sa rescrieti partea HDD-ului unde sunt datele pe care doriti sa le recupeati.

Cum se foloseste Pc Inspector File Recovery? Dupa cum am mai spus folosirea este foarte simpla, trebuie sa urmati urmatorii pasi:
1. Dupa descarcarea programului si instalarea acestuia, conectati hard-disk-ul prin USB la calculator si rulati apoi programul.
2. Alegeti limba dorita.
3. In urmatoarea fereastra aveti mai multe optiuni la dispozitie, dar pe majoritatea va intereseaza sa recuperati fisierele sterse, deci alegeti “Recover Deleted Files”.
4. Dupa o scurta analiza a programului, pueti sa alegeti HDD-ul de unde doriti sa recuperati datele sterse, apoi faceti click pe icoana verde cu “Bifat” ca sa acceptati. Optional puteti sa faceti click si pe “Preview” pentru o previzualizare a datelor prezente pe HDD-ul sau partitia selectata.
5. Asteptati ca programul sa gaseasca fisierele sterse, timpul depinde de dimensinea HDD-ului si de cantitatea de date sterse, apoi cand termina de cautat, programul va afisa toate fisierele gasite indicand unele date, ca de exemplu, dimensiunea si starea fisierului.
6. In fine, cu click dreapta pe fisierul sau folderul dorit, alegeti optiunea “Save to” si alegeti parcursul unde doriti sa salvati fisierul.

Program de recuperat date sterse de pe Hard Disk gratuit si simplu de folosit

Important: Acesta este un program gratuit, deci in cazul in care ceva nu merge bine responsabilitatea este numai a voastra. Daca ati pierdut date de mare valoare va sfatuiesc sa va adresati unor persoane specializate in recuperarea datelor, daca nu folositi cum trebuie acest program riscati sa pierdeti pentru totdeauna datele sterse.

Download Pc Inspector File Recovery


Distribuie pe Social Network!
5 Responses to Program de recuperat date sterse: Pc Inspector File Recovery

 1. Marius says:

  Prin folosirea programului de recuperare de date ,,Pc Inspector File Recovery” e necasar un alt HDD?Pot sa folosesc acelasi HDD , o alta partitie?
  N-am Incercat niciodata. Ce sa zic, asa este cand ai incredere in softisti ,,second”

 2. Marius says:

  super programul … usor de folosit si eficient

 3. Metin3 says:

  tare programu :twisted:

 4. Metin3 says:

  Bun programu :twisted:

 5. Marco says:

  Cum se foloseste?
  Nu stiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>