Photo! Editor
Photo! Editor este un program de modificat poze gratuit ideal pentru utilizatorii mai putin experti si care doresc o modificare rapida a pozelor. Pentru a folosi acest program de modificat poze nu aveti nevoie de cunostinte foarte avansate, programul pune la dispozitie tot ce este necesar pentru o modificare esentiala.

Photo! Editor, cunoscut in trecut si sub numele de Photo Toolkit, ofera numeroare functii pentru imbunatatirea aspectului fotografiilor voastre: eliminarea efectului de ochi rosii din poze, schimbarea luminozitatii, a contrastului, etc.

Modificarile le putem face manual sau putem sa alegem in mod automat setarile default. Photo! Editor nu are zecile de optiuni ca Photoshop sau The Gimp, dar pentru cine nu este un mare specialist in modificari de fotografii este un program foarte bun. O caracteristica interesanta a acestui program de modificat poze este aceea ca permite realizarea de caricaturi si make up intr-un mod foarte usor

Interfata grafica este foarte intuitiva cu butoanele la vedere, astfel incat realizam foarte usor cum functioneaza acest software de modificat fotografii.

Download Photo! Editor

 


Distribuie pe Social Network!
2 Responses to Photo! Editor

  1. Roxy says:

    e destul de bun! chiar imi place!  :mrgreen:

  2. Cris says:

    Imi place!  :wink:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>