Program de facut video din poze si muzica gratuit: Slideshow Creator
slideshow creator - program gratis de facut videoclipuri din poze cu muzica

Slideshow Creator este un program gratuit de facut video din poze cu muzica si text, foarte bun si usor de folosit. Programul este ideal pentru cine doreste sa realizeze un slideshow de poze cu muzica pe fundal, dar nu stie de unde sa inceapa, ma refer la persoanele mai nepricepute cu calculatorul.

Slideshow Creator pune la dispozitie foarte multe efecte de tranzitie de la o imagine la alta, iar videoclip-ul astfel obtinut il puteti salva in format AVI, WMV sau MKV pe calculator si apoi sa il inscriptionati pe un CD/DVD. De asemenea, daca doriti, videoclip-ul il puteti incarca direct pe YouTube sau Facebook.

Interfata grafica este deosebit de simpla si intuitiva, dintr-o privire se intelege cum functioneaza acest software de facut slideshow. Eu oricum o sa explic cum functioneaza acest program si pentru utilizatorii mai putin experti.

Dupa instalare si rulare Slideshow Creator se va prezenta ca in imaginea de mai jos:

Program de facut video din poze si muzica free

1. In aria evidentiata cu roz selectionati Photos si apoi faceti click pe butonul evidentiat in verde ca sa adaugati pozele care doriti sa le folositi la realizarea videoclip-ului. Le puteti adauga toate odata in ordine cazuala facand click pe butonul evidentiat in albastru sau le puteti trage (drag&drop) una cate una in interiorul secventei video in odinea care preferati.

2. Tot in aria evidentiata in roz selectionati Audio si folosindu-va de butonul evidentiat in verde puteti adauga o melodie sau mai multe. Muzica o puteti adauga facand click pe butonul “+” de culoare verde sau sa trageti fisierul audio in secventa audio. Suporta urmatoarele formate audio: MP3/AAC/WMA/M4A/MP4/OGG.

3. Acum tot in aria evidentiata in roz selectionati Transitions ca sa adugati efecte de tranzitie de la o poza la alta. Dupa ce selectionati o imagine, in secventa video puteti sa indicati in lista cu efecte de tranzitie care efect doriti sa folositi. Daca doriti puteti aplica toate efectele disponibie in mod cazual facand click pe butonul evidentiat in albastru. Cand ati terminat puteti sa vedeti rezultatul obtinut folosindu-va de player-ul incorporat in program.

4. Daca sunteti satisfacuti de rezultat trebuie sa indicati rezolutia dorita facand click pe butonul din stanga evidentiat in rosu. Aveti la dispozitie rezolutie de la 128×160 pana la 1920×1080 in 16:9.

5. Ajunsi la acest punct nu va mai ramane decat sa pornim realizarea videoclip-ului facand click pe butonul Make video file din interiorul ariei evidentiate in rosu, apoi in fereastra care se deschide faceti click pe Choose directory ca sa indicati une se va salva videoclipul, alegeti un nume in Enter file name, alegeti formatul dorit in aria Format si in fine alegeti calitatea. Un click pe Go si asteptati cateva secunde pana se salveaza videoclipul in cartela pe care ati ales-o in precedenta.

Program de facut video din poze si muzica gratuit slideshow

Dupa cum am mai spus este un program foarte simplu de folosit.

Pentru DOWNLOAD intrati aici.


Distribuie pe Social Network!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>