Program de facut colaje foto gratuit: Shape Collage
Program de facut colaje foto gratuit - Program gratis de facut colaje din poze

Un colaj de imagini este un tip de compozitie fotografica foarte ceruta si cautata pe internet, cu un colaj de poze aveti posibilitatea sa amestecati mai multe poze impreuna intr-o singura imagine, in scopul de a obtine un mozaic de poze in cele mai variate forme.

Shape Collage este un program gratuit de facut colaje foto, foarte util daca doriti sa uniti intr-o singura imagine mai multe poze dragi voua, imagini cu momente fericite din viata voastra, de exemplu vacante petrecute impreuna cu prietenul sau prietena sau diferite ocazii speciale. De asemenea acest program il puteti utiliza si pentru realizarea de imagini de fundal (Wallpaper) pentru desktop cu pozele voastre preferate, care va decora apoi ecranul computerului vostru.

Shape Collage este foarte usor de folosit, are o interfata grafica foarte intuitiva, nici macar cei mai putin experti utilizatori nu cred ca vor intampina greutati la folosire.

Este foarte bogat in optiuni pentru personalizarea formei colajului de imagini: in formele default gasim de exemplu forma de inima, cercul, dreptunghiul sau textul (in acest ultim caz, utilizatorul poate tasta o litera sau un cuvant si colajul va lua forma literei sau cuvantului tastat). Daca nu sunteti multumiti de formele existente, aveti si posibilitatea sa desenati forma colajului.

Program de facut colaje foto gratuit - Program gratis de facut colaje din poze si imagini

Toate imaginile adaugate pot fi mutate, pozitionate, marite sau micsorate dupa bunul plac.

Pentru cine doreste sa foloseasca acest program online, fara sa descarce sau sa instaleze nimic pe calculator exista si varianta online, tot gratis, varianta pe care o gasiti facand click pe acest link.

Pentru DOWNLOAD intrati aici.


Distribuie pe Social Network!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>