Program de facut carti de vizita gratuit: CardWorks
CardWorks Business Card Software - program gratuit carti de vizita

  CardWorks este un program gratuit de facut carti de vizita, foarte bun si foarte usor de folosit.

Un mod foarte eficace de a va face publicitate firmei voastre sau a serviciilor prestate sunt cartile de vizita. Si daca dispuneti de un buget redus, pentru a economisi niste bani, puteti sa creati singuri cartile de vizita cu acest program gratuit numit CardWorks Free Business Card Software.

Cu CardWorks putem sa personalizam orice aspect a cartii de vizita: se poate adauga un logo, o poza, descrierea firmei sau a serviciilor prestate, telefon, fax, email, etc. Avem la dispozitie numeroase modele (templates) si informatiile adaugate le putem vedea in timp real, astfel daca gresim ceva putem sa modificam imediat.

Cartea de vizita generata se poate salva pentru a continua eventual altadata sau daca ati terminat si sunteti multumiti de rezultat puteti sa imprimati direct sau sa salvati in format .PDF daca doriti sa imprimati cartile de vizita intr-o tipografie.

In timpul instalarii programul ne intreaba daca dorim sa instalam si o bara de unelte (toolbar), putem sa refuzam (deselectionati optiunea), progamul va functiona foate bine si fara.

Pentru alte detalii si DOWNLOAD intrati pe site-ul oficial.

 


Distribuie pe Social Network!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>