Program de editat video gratis: VSDC Free Video Editor
programe de editat video gratis

VSDC Free Video Editor este un program gratis de editat, modificat si de facut montaje video. Este unul dintre cele mai bune programe free de acest tip pentru ca este singurul (eu nu stiu altul) editor video non-linear. Acest lucru inseamna ca, spre deosebire de celelate editoare video free (AviDemux sau VideoPad), in cazul in care fisierele video vin intr-o secventa liniara si o anumita ordine, acest software permite diferitelor videoclipuri sa fie plasate pe timeline in orice pozitie, indiferent de dimensiune, timp sau ordine de incarcare. Practic mai intai incarcam videoclipurile, apoi le puteti aseza in ordinea dorita.

Pe langa toate aceste caracteristici foarte importante pentru un program de acest tip, VSDC Free Video Editor, mai permite utilizatorilor sa converteasca fisierele video dintr-un format in altul, deci aduna doua functii importante si necesare intr-un singur software.

Suporta apropape toate formatele video, audio, imagini si codecuri, iar la tranzitia de la un videoclip la altul se pot aplica diferite efecte vizuale si audio, numarul efectelor este foarte mare. Mai mentionez ca puteti realiza videoclip-uri din mai multe fisiere video, audio si imagini indiferent de dimensiune, rezolutie, marime sau codec folosit.

Datorită unui set mare de profiluri preconfigurate, puteti crea cu usurinta clipuri video pentru cele mai populare dispozitive multimedia, cum ar fi DVD playere, iPod / iPhone / iPad, PSP, orice smartphone-uri sau telefoane mobile obisnuite cu Android sau alte sisteme operative, Sony PlayStation, Xbox, Zune, Archos, iRiver, Creative Zen, Blackberry, MP4 playere si multe altele.

VSDC Free Video Editor nu este simplu de folosit datorita numarului foarte mare de optiuni si caracteristici, deci daca doriti sa il folositi pregatiti-va sa aveti rabdare si trebuie sa fiti dornici sa invatati. Pe site sunt cateva tutoriale in engleza pe care va sfatuiesc sa le cititi, altfel utilizatorii mai putin experti sunt sigur ca vor intampina greutati la folosirea acestui software de editat video (cele mai importante de citit sunt Editor’s interface si apoi Creating a new project).

Este gratuit pentru scopuri personale cat si comerciale.

Pentru DOWNLOAD intrati aici!


Distribuie pe Social Network!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>