Super MP3 Download
Program gratuit de descarcat melodii MP3 de pe internet - Super MP3 Download

Super MP3 Download este un program de descarcat muzica gratuit, rapid si simplu de folosit. Acesta aplicatie este ad-supported, adica cu publicitate si software optionali; programul este distribuit impreuna cu bara de instrumente de la Hot MP3.

Versiunea gratuita a acestui program este un pic limitata in comparatie cu versiunea completa (care trebuie cumparata), de exemplu nu se poate folosi cautarea avansata si se poate descarca doar cate o melodie pe rand, daca adaugati mai multe melodii la descarcat fiecare incepe sa se descarce automat cand se termina cea precedenta.

Interfata grafica este foarte intuitiva, cu putine optiuni, facand din Super MP3 Download un program usor de folosit si pentru utilizatorii mai nepriceputi.

Ca sa descarcati o melodie tot ce trebuie sa faceti este sa scrieti in campul dedicat cautarii titlul melodiei, numele albumului din care face pate sau numele autorului si sa apasati pe butonul “cauta”. Rezultatele vor fi imediat vizualizate indicandu-ne titlul, dimensiunea si popularitatea melodiei. Melodiile pot fi ascultate mai intai sau descarcate direct.

Program de descarcat muzica mp3 gratis - Super MP3 Download

Pe mine personal acest program nu m-a impresionat prea tare, este adevarat ca este gratuit, dar este plin de publicitate si versiunea free este prea limitata. Daca doriti alte alternative, fara publicitate si cu care puteti sa descarcati mai multe melodii deodata, va recomand sa incercati Songr sau music2pc. Aceste 2 programe fac aceasi treaba si nu incearca sa va bage pe gat publicitate sau alte aplicatii inutile care sa ingreuneze functionarea calculatorului.

Download Super MP3 Download


Distribuie pe Social Network!
One Response to Super MP3 Download

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>