music2pc
Program de descarcat muzica MP3 gratis - Program rapid de descarcat muzica gratis - Cel mai bun program gratis de descarcat muzica MP3

Cauti un program de descarcat muzica gratis in format Mp3? music2pc este programul perfect! Este usor de folosit, permite descarcarea a mai multor melodii simultan si este foarte rapid.

Interfata grafica este cam spartana, dar foarte eficienta si intuitiva. Chiar si cei mai nepriceputi utilizatori sunt sigur ca nu vor intampina dificultati la folosirea acestui software.

Folosirea este foarte simpla: trebuie scris numele artistului sau a melodiei si enter (sau click pe Search). In cateva secunde veti vizualiza o lista cu rezultatele gasite.

Pentru fiecare melodie veti gasi numele artistului sau grupului, titlul melodiei, durata si butonul de descarcare (download). Cu un simplu click pe acest buton puteti descarca meodia in format MP3 in folderul implicit al programului.

Program de descarcat muzica MP3 gratis - Program rapid de descarcat muzica gratis - Cel mai bun program gratis de descarcat muzica MP3

music2pc accepta mai multe descarcari simultan, dar nu rezumatul celor intrerupte. Atunci cand descarati melodiile puteti face click pe “Play” pentru a incepe imediat redarea cu player-ul audio preferat.

In concluzie, music2pc este un bun si rapid program de descarcat muzica in format MP3, o alternativa convingatoare si poate mai intuitiva decat Songr, care este de asemenea gratuit, dar cu unele caracteristici in plus.

In cele di urma, amintiti-va ca puteti descarca doar MP3 care nu sunt protejate prin depturile de autor.

Download music2pc


Distribuie pe Social Network!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>