Program de descarcat muzica gratis: Songr
Songr - program de descarcat muzica gratis de pe internet

Songr este un program gratuit cu care puteti sa gasiti, sa ascultati sau sa descarcati muzica de pe internet. Modul de functionare a acestui program este foarte simplu, introduceti in campul de cautare numele melodiei preferate si apasati search; Songr va cauta melodia preferata in 16 motoare de cautare specializate, printre care enumar: Grooveshark, Prostopleer si MusicSearch. O alta optiune foarte interesanta este ca putem cauta o melodie dupa numele autorului sau dupa versuri, daca nu ne mai aducem aminte cu exactitate numele melodiei.

Instalarea programului este foarte usoara: intrati pe site-ul oficial al programului (facand click aici) si alegeti o versiune, eu va recomand sa alegeti versiunea 2, deci faceti click pe Download Version 2. Imediat incepe descarcarea programului in format ZIP. Cand descarcarea este terminata, deschideti arhiva ZIP si faceti dublu click pe fisierul Setup din arhiva ca sa porniti instalarea. Urmati pasii instalarii, acceptati termenii si conditiile si la urma faceti click pe Fine.

Songr are o interfata grafica foarte simpla si intuitiva, deci si utilizatorii mai putin familiarizati cu calculatorul nu vor intampina probleme in folosirea acestui program de descarcat muzica. In plus este disponibil si in limba romana. Ca sa alegeti limba romana faceti click pe File in coltul stanga de sus si apoi pe Settings. Aici aveti la dispozitie mai multe optiuni si daca faceti click pe Language puteti sa alegeti limba romana. Pentru ca schimbarile sa aibe efect trebuie sa inchideti si sa reporniti programul.

Cum se descarca muzica cu Songr? Foarte simplu! Mai intai de toate va reamintesc ca legal puteti descarca doar muzica neacoperita de drepturi de autor. Eu in acest articol nu doresc sa instig la fapte ilegale, ci doar prezint potentialul si optiunile acestui program, apoi fiecare este liber sa foloseasca programul asa cum crede de cuviinta.

Ca sa descarcati melodii cu Songr trebuie sa scrieti in campul din dreapta sus titlul melodiei dorite sau autorul (ca in imaginea de mai jos) si apoi apasati Enter pe tastatura (daca va este mai usor puteti sa faceti click pe lupa). In scut timp Songr va afisa toate rezultatele in functie de ceea ce considera cele mai bune rezultate. Deci primele rezultate au o calitate mai buna, o viteza de descarcare mai mare si un scor general pozitiv. La majoritata rezultatelor, pe langa titlul melodiei, Songr arata si alte informatii, ca de exemplu durata, bitrate, dimensinea, scorul total, viteza de descarcare si motorul de cautare unde a gasit melodia. Daca doriti sa ascultati doar melodia faceti dublu click pe ea si o veti putea asculta in streaming cu ajutorul playerului vostru preferat. Daca in schimb doriti sa descarcati melodia pe calculator, faceti click dreapta pe melodie si apoi alegeti Download, ca in imaginea de mai jos.

Program de descarcat muzica gratis si rapid de pe internet- Songr

Dupa ce faceti click pe Download va incepe descarcarea. In cateva minute veti avea melodia dorita pe calculator. Timpul de descarcare este influentat de dimensiunea melodiei (cu cat calitatea este mai mare cu atat dimensiunea este mai mare) si de conexiunea la internet pe care o aveti. Oricum, din testele efectuate de mine este rapid si cu melodii mai rare, care se pot descarca din mai putine surse.

In concluzie pot sa spun ca Songr este un foarte bun program de descarcat muzica gratis in format MP3, usor de folosit si sunt sigur ca odata ce l-ati folosit va deveni programul vostru preferat de descarcat muzica. Din pacate acest software nu suporta resume download, adica nu reia descarcarea de unde a ramas daca inchideti programul in timp ce descarca. Deci mai intai asteptati sa termine de descarcat melodia si apoi inchideti programul.

Articol original scris in data de 12.10.2010, acrualizat in data de 20.11.2013.

Download Songr


Distribuie pe Social Network!
5 Responses to Program de descarcat muzica gratis: Songr

 1. cryzty says:

  prafff programul :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

 2. eu says:

  doamne…unde pot sa gasesc un program de descarcat muzica??? :evil:…va rog…….spuneti-mi…va rog….

 3. Doru says:

  Foarte bun si rapid… nu pot sa inteleg de ce afirmati ca programul este praf… sigur stiti sa folositi calculatorul?!?

 4. madalinutza says:

  no coments…nu este foarte bun..este binisor .sunt prrograme mai bune,,,doar trebuie cautat

 5. dan says:

  De ce sunteti rai e destul de bun programu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>