Tribler
Cel mai bun program de descarcat muzica filme si jocuri - cel mai rapid program de descarcat de pe internet

Tribler este un client de file sharing P2P, bazat pe protocolul BitTorrent. Dar spre deosebire de clasicele programe de descarcat torrent (uTorrent sau qBittorrent), ofera unele functii speciale.

Tibler ofera un motor e cautare descentralizat, care cauta in ceea ce ofera ceilalti utilizatori, nu in ceea ce este prezent pe site-urile cu fisiere torrent. Practic cu acest program nu mai este nevoie sa accesam site-uri cu fisiere torrent (de exemplu PirateBay sau Demonoid) ca sa putem descarca ceva, totul se face direct din site, chiar daca site-urile cu fisiere torrent sunt offline, programul functioneaza.

Motorul de cautare clasifica fisierele in functie de tipul acestora: audio, video, etc. Ceea ce este mai interesant este faptul ca Tribler va sugereaza fisiere in functie de cautarile si fisierele pe care le oferiti spre descarcare. De asemenea, va pune in legatura cu utilizatorii cu gusturi similare. Progamul este mult orientat spre interactiunea dintre utilizatori, aproape ca un social network, deci este posibil “sa cunoasteti” alti “prieteni virtuali”, cu care, in acest caz, puteti impartii fisiere.

O alta caracteristica interesanta este aceea de redare audio si video in streaming, posibilitate care nu o au si ceilalti clienti P2P. Practic puteti transmite in streaming indiferent de numarul de spectatori (deci nu sunteti limitati de uploud). Acest lucru se datoreaza faptului ca un spectator in timp ce vizioneaza si transmite altora. Se pare ca BBC testeaza acest software pentru o eventuala utilizare in domeniul de distributie de televiziune online.

Cel mai bun program de descarcat muzica filme si jocuri - cel mai rapid program de descarcat de pe internet

Toate aceste optiuni in schimb nu sunt reflectate complet de interfata grafica care mie mi se pare putin intuitiva. Din ce am citit pe net despre acest program, am inteles ca intra in crash destul de des, sper ca in noile versiuni sa fie mai stabil.

Download Tribler


Distribuie pe Social Network!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>