Program de curatat si optimizat calculatorul: EasyPC Cleaner Free
program de curatat si optimizat calculatorul

  EasyPC Cleaner Free este un program gratuit care ne ajuta sa curatam si sa optimizam calculatorul. Cand vedem ca sistemul operativ este tot mai greoi, inainte sa trecem la drastica solutie (dar care rezolva tot) de formatare a HDD-ului, putem sa incercam sa curatam sistemul de fisiere si setari inutile care in timp s-au adunat.

Pentru a nu face asta manual si sa riscam daca nu suntem prea experti in materie sa facem pagube mai mari, este bine sa folosim un software de curatat sistemul, de exenplu EasyPC Cleaner Free.

Interfata grafica este foarte intuitiva, dintr-o privire intelegem ce trebuie sa facem. Cand rulam programul imediat ne este propus sa curatam registrul si/sau HDD-ul (Disk Cleaner si Registry Cleaner). Daca mentineti selectionate aceste optiuni si facand un click pe 1-Click Now, imediat dintr-o singura miscare incepe curatenia calculatorului eliminand cookie, history, fisiere temporare si eventuale erori din registru. Aceasta functie este foarte utila pentru cei mai putin experti. Daca dorim sa fim mai specifici, din meniul din stanga putem sa actionam doar pe datele pe care dorim sa le eliminam. Tot in meniul din stanga in aria Tools apoi Startup putem sa alegem ce programe sa ruleze cand pornim calculatorul, debifand casuta din dreptul programului, iar in Uninstall mai avem si optiunea sa dezinstalam programele din sistem selectionand programul care ne intereseaza si apoi clickam pe Run Uninstaller.

Cu adevarat foarte bun acest program gratuit de curatat calculatorul, cu foarte multe optiuni utile si foarte usor de folosit. Il recomand tuturor celor care au probleme cu sistemul operativ.

Pentru mai multe detalii si DOWNLOAD intrati aici.


Distribuie pe Social Network!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>