Program de convertit video: Hamster Free Video Converter
Hamster Free Video Converter - program gratuit de conversie video - cel mai bun program de convertit video - program de conversie video free

Hamster Free Video Converter este un program gratuit de convertit video sau audio, dupa mine unul dintre cele mai bune programe de conversie video/audio din cele gratuite. Este foarte usor de folosit si foarte intuitiv si datorita faptului ca suporta drag-and-drop, adica puteti “trage” cu mouse-ul in interfata grafica fisierul video pe care doriti sa il convertiti.

Caracteristica cea mai interesanta a acestui program free de conversie video/audio este ca practic suporta toate formatele video (3GP, MP4, MP3, MPEG, AVI, FLV, WMV, XviD, DivX, MKV, M2TS, etc.), peste 40 de formate video si reuseste cu mare usurinta sa converteasca video pentru mai mult de 200 de dispozitive (DVD, iPod, iPhone, iPad, Archos, Zune, PSP, PS3, Xbox, iRiver, HTC, Blackberry, Nokia, Android, etc.) cu doar 3 click-uri.

Interfata grafica este foarte intuitiva si placuta (cel putin mie imi place culoarea galbena) si este disponibil in 40 de limbi diferite printre care si limba Romana. Convertirea fisierelor se face prin niste simple wizard, care va explica la orice pas ceea ce faceti, deci este foarte greu sa nu reusiti sa folositi acest software, fara sa cititi nici macar un rand de instructiuni.

Un buton foarte util prezent pe interfata grafica a acestui software, care lipseste majoritatii programelor de acest gen, este butonul care deschide folderul unde gasiti fisierul convertit. Imi dau seama ca pentru multi dintre voi este ceva banal, dar am intalnit foarte multe persoane care habar nu aveau unde ajungeau fisierele create si pentru ei un astfel de buton “anti-frustrare” este foarte bine venit.

Din testele efectuate de mine reiese ca este destul de rapid, banuiesc ca deja stiti ca fiind vorba de convertire cu cat aveti un procesor mai bun si mai recent cu atat timpul dedicat conversiei este mai mic. Bineinteles ca timpul depinde si de dimensiunea fisierului video.  Pacat doar ca lipsesc unele optiuni avansate, foarte utile utilizatorilor cu pretentii mai mari, dar pentru majoritatea dintre voi, care doriti sa convertiti rapid si usor un video pentru telefonul sau smartphone-ul vostru, acest software este foarte bun.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul oficial Hamster Soft.

Download Hamster Free Video Converter


Distribuie pe Social Network!
One Response to Program de convertit video: Hamster Free Video Converter

  1. eliot seni says:

    pumtumesc pere sa fie interesant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>