Program de combinat 2 poze intr-una singura: STG Picture Merge
program de combinat 2 poze foto imagini

  STG Picture Merge este un program gratuit cu care putem combina 2 poze intr-una singura.

Are o interfata grafica simpla si intuitiva si cu doar cateva click-uri putem realiza imagini de mare efect.

Un exemplu aveti in imaginea alaturata unde sunt combinate 2 fotografii diferite: un ambient spatial cu un ambient terestru. Rezultatul este cu siguranta de mare efect.

Folosirea acestui program de modificat poze gratuit este foarte simpla:

1. Adaugam imaginea de baza (Base) facand click pe Open, evidentiat in verde.
2. Adaugam imaginea pe care dorim sa o suprapunem (Overlay) facand click pe Open evidentiat in albastru. In aria evidentiata in roz (Merged) imediat vedem cele 2 poze combinate
3. Folosind cursorul evidentiat in galben (Image 2 Transparency) putem regla transparenta pozei nr.2, astfel se evidentiaza mai mult sau mai putin.
4. Cand am obtinut rezultatul dorit ca sa salvam poza facem click pe Save, evidentiat cu rosu.In fereastra care se deschide trebuie sa alegem formatul dorit, sa alegem n nume si sa indicam parcursul unde sa salvam poza (de exemplu pe Desktop).

tutorial program de combinat 2 poze intr-una singura

Cu adevarat un foarte bun program de combinat 2 poze intr-una, dedicat celor care vor sa faca astfel de modificari gratis si fara sa instaleze programe prea complicate.

Pentru alte detalii si Download intrati pe site-ul oficial.

 


Distribuie pe Social Network!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>