Program copiat CD sau DVD: Alcohol 120%
Alcohol 120% dupa parerea mea este cel mai bun program pentru copiat CD-uri sau DVD-uri 1:1. Daca aveti un writer bun (nu vorbesc de writere cumparate cu 25 de euro),puteti face o copie 1:1 de orice ce se numeste CD sau DVD.

Din pacate in ultimul timp actualizarile sunt tot mai rare si are tot mai multe dificultati cu ultimele protectii,dar ramane oricum un foarte bun program de copiat Cd-uri sau DVD-uri. Functioneaza excelent cu Windows NT 3.x, Windows NT 4.x, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista.

Acest splendid program are un singur defect: nu este in totalitate gratuit,este shareware.Costul acestui program nu este mare: 35$.

Pentru detalii si download accesati site-ul oficial.

Program Copiat DVD si CD

Program Copiat DVD si CD


Distribuie pe Social Network!
4 Responses to Program copiat CD sau DVD: Alcohol 120%

  1. […] foarte usor de folosit.A avut o perioada de declin in care multi utilizatori au inlocuit CloneCD cu Alcohol. Dar de cand a trecut de la Elby la SlySoft s-a reintors la nivelurile pe care le merita un program […]

  2. bya says:

    cum descarc programul?
    raspunde please :-D :-D :-D

  3. Ruslan says:

    bUN PROGRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>