PicMonkey: modificare online de fotografii
Program de modificat poze online gratis

PicMonkey este o aplicatie online gratuita si care nu cere inregistrare, cu care putem sa modificam fotografii sau imagini. Folosirea acestui program de modificat poze online este foarte simpla: trebuie sa facem click pe Edit a Photo si imediat putem sa incarcam poza sau imaginea pe care dorim sa o modificam.

Avem la indemana multe filtre si efecte, pe care le putem alege foarte simplu di meniul di stanga: avem la dispozitie clasicele Corp (decuparea pozei), Rotate (permite rotirea pozei), Exposure (permite schimbarea culorilor prim marirea expunerii), Sharpen (puteti face o imagine mai clara) sau Resize (redimensionarea pozei in mai mica sau mai mare), cat si efecte cu ar fi Orton, Black and White, HDR, Cross Process, Dark Edges, Cinerama, Dusk, Frost, Lomo, Intrepid, Sepia e Infrared.

PicMonkey permite si adaugarea de text pe poze.

Daca nu stiti ce instrumente sa folositi si sunteti interesati doar sa imbunatatiti calitatea pozei, faceti click pe Auto Adjust si programul va face totul in mod automat.

Cand terminam cu modificarea putem sa salvam imaginea in formatele .JPG sau .PNG. Nu vine aplicat nici un watermark pe imaginea modificata asa cum se intampla pe majoritatea acestor aplicatii online de modificat imagini gratuite.

PicMonkey mai pune la dispozitie si optiunea “Create a collage”. Dupa cum spune si numele puteti sa creati un collage de poze, adica sa adunati mai multe poze intr-una singura care poate avea o anumita forma.

Pentru mai multe detalii intrati pe www.PicMonkey.com


Distribuie pe Social Network!
One Response to PicMonkey: modificare online de fotografii

  1. Cory says:

    Intereant… eu l-am folosit sa scriu pe poze… este usor de folosit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>