Modificare poze online cu Pho.to – site de modificat poze online gratuit
site modificare online poze gratis

Pentru cei care doresc sa modifice online fotografiile rapid si usor, fara sa descarce sau sa instaleze programe de modificat poze in calculator, va sugerez site-ul gratuit (si inregistrarea este gratis dar este obligatorie) Pho.to.
Pho.to pune la dispozitie mai multe sectiuni unde puteti sa modificati online imaginile si pozele sau sa aplicati diferite efecte.
Va fac o lista cu diferitele sectiuni ale site-ului care sunt oferite in mod gratuit, cu o sumara descriere a efectelor si modificarilor pe care le putem executa:

Online Photo! Editor
Editor de poze oline, permite sa modificam pozele, sa aplicam unele efecte artistice, sa corectam, sa imbunatatim, sa adaugam text sau watermark fotografiilor.

Funny Photo!
Permite sa realizam imagini distractive (funny) cu pozele noastre. Avem la dispozitie numeroase efecte, şabloane şi rame creative. Putem sa folosim fata din poza pe alt corp, exista efectul de recunoastere automata a fetei, dar trebuie sa folosim poze de calitate buna. In unele efecte putem sa adaugam mai multe fotografii.

Avatar Photo!
Permite crearea de avatar cu diferite efecte: si aici avem la dispozitie numeroase efecte, rame animate, putem sa schimbam expresia fetei, si diferite filtre.

Cartoon Photo!
Modifica online poza in cartoon (desene animate). Putem sa schimbam si expesia fetei, de exemplu o persoana trista o putem transforma intr-o persoana surazatoare.

Enhance Photo!
In aceasta sectiune avem la dispozitie unelte de modificat poze pentru corectarea luminozitatii, a temperaturii culorilor, sa corectam ochii rosi, etc.

Makeup Photo!
Dupa cum spune si numele putem sa modificam pozele ca sa fie asemanatoare cu cele pe care le vedem pe copertile revistelor. Avem la dispozitie unelte pentru machierea ochilor sau a pielii, sa albim dintii, sa inlaturam imperfectiunile, etc. Toate efectele sunt automate, este indeajuns sa adaugati poza si gata.

Reamintesc ca pe acest site se pot modifica pozele doar in mod simplu, este mai mult recomandat celor care nu se prea pricep sa folosesca un bun program de modificat poze. Pentru cei mai experti si care doresc sa foloseasca mai multe instrumente si efecte va recomand sa folositi programele GIMP, Paint.NET sau Photoscape.


Distribuie pe Social Network!
2 Responses to Modificare poze online cu Pho.to – site de modificat poze online gratuit

  1. doru says:

    modifica poze

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>