Free CD Ripper
Este programul cel mai usor si mai intuitiv pentru extragerea de file audio de pe CD cunoscut de mine.Are o interfata grafica simpla,cu putine optiuni,practic cu Free CD Ripper este imposibil sa nu faci treaba.Este deajuns sa introduci un CD audio in CD-ROM si sa faci 2 click-uri.

Functioneaza foarte bine cu CD-urile neprotejate si fara zgarieturi,cu CD-urile protejate sau care au mici zgarieturi rezultatele sunt un pic inferioare altor programe de ripping.

Pentru detalii si download accesati site-ul oficial.

Free CD Ripper

Free CD Ripper


Distribuie pe Social Network!
6 Responses to Free CD Ripper

 1. bebo16 says:

  gracias

 2. R.I.A. says:

  O escrocherie mai mare ca acest presupus program nici ca se putea. Am incercat sa intru pe site-ul oficial si imi aparea o pagina pe care scria IT WORKS. Ce merge? Creierul lor? Creierul lor nu merge, nu functioneaza. Pentru ca NU LE MERGE CREIERUL, NU LE FUNCTIONEAZA. Acest program, pur si simplu, NU EXISTA. Este o MAGARIE. Cine stie ce virus sau “phishing” este. Tot incerc sa-mi copiez pentru uz personal un fragment din Rapsodia I de George Enescu in calculator si nu am gasit nici un program gratuit. Si nu sunt de de ieri internauta, ci de mult timp. :-o

 3. Florin says:

  Esti sigur de ceea ce afirmi? Cand am citit comentariul tau m-am gandit ca fiind un post vechi de peste 2 ani poate s-a schimbat ceva pe site la Koyote Soft, poate programul nu mai exista sau poate este un software abandonat….deci am descarcat si instalat Free CD Ripper v1.9 si functioneaza excelent…inainte sa arunci cu noroi (sa nu spun alte cuvinte mai urate) in munca unor oameni care pun la dispozitie gratis software ptr care au muncit zile sau saptamani poate, verifica daca ai inteles bine despre ce este vorba, poate nu functioneaza la capacitatea maxima creierul tau…O zi buna iti doresc in continuare.
  Atasez screenshot a programului instalat.

 4. FAB says:

  Salut,, Eu l-am descarcat si functinoneaza bine bine.. are meniu si in romana..

 5. costy gogu says:

  multumesc la cel care vrea sa ma ajute

 6. vitalie says:

  este super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>