FotoMix: Program de facut fotomontaje (modificari poze) gratuit
FotoMix - program de facut fotomontaje

FotoMix este un program gratuit de modificat poze, cu o interfata grafica foarte intuitiva si care ne permite sa facem mici modificari fotografiilor cu doar cateva click-uri si cu un nivel ridicat de calitate.
Folosirea acestui program gratuit de modificat poze este foarte usoara, in fereastra “Background” alegem imaginea de fundal (sau putem sa alegem fundal transparent), apoi in fereastra “Foreground” alegem imaginea pe care vrem sa o suprapunem pe background (putem sa ii modificam dimensiunea sau sa aplicam anumite filtre), stergem cu unealta “Eraser” fundalul, lasand doar partea care ne intereseaza, apoi in fereastra “Composition” putem sa lucram la imaginea creata prin suparapunerea celor doua imagini initiale.
Ajunsi la acest pas nu ne mai ramane decat sa trecem la faza urmatoare in fereastra numita “Touch Up” unde mai putea sa facem unele mici modificari. Cand am terminat cu modificarile nu ne mai ramane decat sa facem click pe “Finish” si sa salvam imaginea.
FotoMix nu este un program pentru profesionisti, este un program de modificat poze pentru cei care doresc sa se distreze creand fotomontaje din mai multe fotografii.

Download FotoMix

daca doriti puteti viziona si acest videotutorial gasit pe Youtube:


Distribuie pe Social Network!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>