FIFA 14: Joc gratuit de fotbal pentru Android, iPhone si iPad
FIFA 14 - joc de fotbal gratis pentru Android iPhone si iPad

Cand este vorba de jocuri de fotbal pentru calculator sau console de joc exista doar 2 titluri principale: PES si FIFA, campioane la incasari si popularitate.

Electronic Arts care dezvolta si distribuie FIFA, a publicat si noua versiune a jocului de fotbal cel mai distractiv si realistic, FIFA 14, pentru iOS si Android, astfel pasionatii pot sa se joce cu jocul preferat si pe smartphone sau tablet.

Jocul este free-to-play, deci FIFA 14 se poate descarca si juca gratis pe timp nelimitat fara limitari prea mari. Daca doriti, binenteles dupa ce va jucati si vedeti cum este jocul, puteti sa deblocati toate modalitatile cu doar 4 euro.

In cadrul jocului se pot face cumparaturi cu bani adevarati, dar acest mod este doar pentru a deveni mai “tari” in scurt timp. Ceea ce mi-a placut cel mai mult este ca invitatiile de a cheltui bani nu sunt deloc invazive.

FIFA 14 ofera 2 modalitati de control. In prima, destul de incomoda pentru mine, se poate juca fara butoanele laterale. Mie personal (poate sunt eu mai putin expert) mi s-a parut mai putin practic, pentru ca atunci cand tebuie sa atingi ecranul se acopera actiunea si precizia lasa mult de dorit. In a doua modalitate de joc se pot folosii controalele clasice cu taste pe ecran. Cine nu s-a mai jucat la inceput o sa i se para dificil, pentru ca tastele nu sunt fizice, ci touchscreen. Dar dupa un pic de antrenament nici nu o sa bagati de seama acest fapt.

Este important sa spun ca gameplay-ul, in comparatie cu versiunea PC/Consola, este foarte simplificat. Cred ca va dati seama ca nu se poate reproduce totul integral pe un smartphone sau tablet. Oricum este un joc realistic, cu jucatori si echipe adevarate din diferite campionate europene.

Puteti a va jucat mult si bine cu FIFA 14 fara sa cheltuiti nimic: va puteti juca cu “Ultimate Team” si sa avansati cumparand jucatori noi, urcand in clasament din ultimele pozitii pana in varf.

O alta modalitate de joc este “Football Club Match Day”, in care puteti sa jucati cateva partide cu echipele preferate.

Mai este disponibila si varianta de joc cu lovituri de la 11 metri, care devine foarte distractiva cand mai sunt doar cateva minute.

FIFA 14 - Cel mai tare si mai frumos joc de fotbal gratis pentru smartphone tablet Android iPhone si iPad

Pe langa toate acestea, FIFA 14 se poate juca si in modalitatea “Multiplayer”, care permite sa va jucati online cu alte persoane. Pentru asta aveti nevoie de o conexiune internet Wi-Fi.

Grafica este foarte frumoasa, dar ca sa beneficiati de toate detaliile si o grafica fluida, trebuie sa aveti un smartphone de ultima generatie. Animatiile sunt cu adevarat frumoase, chiar daca jucatorii nu prea seamana cu cei reali.

In concluzie vreau sa spun ca FIFA 14 nu se poate compara cu versiunea pentru consola, dar este cel mai realistic joc de fotbal pentru smartphone si tablet, cu echipe si jucatori reali si este gratuit, asa cum imi place mie ;) .

FIFA 14 pentru iPhone/iPad
FIFA 14 pentru Android


Distribuie pe Social Network!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>