Cum se descarca fisiere torrent: BitComet
BitComet este un alt program pentru descarcarea fisierelor .torrent bazat pe protocolul BitTorrent.Este foarte stabil,rapid si are o interfata foarte prietenoasa si intuitiva.

Pe langa optiunile de baza prezente la toate programele de acest tip la BitComet ma gasim si alte optiuni cum ar fi: previzualizarea unui fisier in timp ce il descarcam (mp3,wmv,rmvb),chat (putem conversa cu persoanele care descarca in acelasi timp cu noi ) si setarea prioritatii a unui fisier.

Eu personal consider uTorrent mai usor de folosit(mai intuitiv),dar BitComet are acele cateva optiuni in plus care fac din el cel mai bun program de descarcat .torrent.

Pentru download BitComet faceti click aici.

Pentru alte detalii despre acest program faceti click aici.

Mai jos listez cateva site-uri mai importante cu fisiere .torrent:

Program gratuit de descarcat torrent

Program gratuit de descarcat torrent

Un mic tutorial despre cum se instaleaza BitComet si cum se descarca fisierele .torrent cu BitComet:

Mai intai accesam site-ul Bitcomet ca sa descarcam programul.Pentru a descarca programul faceti click pe Free Download ca in fotografia de mai jos.

bit17

Dupa ce ati facut clcik pe Free Download se va deschide o fereastra de unde veti putea salva fisierul “bitcomet_setup.exe”

Faceti click pe “Salveaza Fisierul”

bit18

Dupa ce descarcarea fisierului s-a terminat faceti dublu click pe fisier ca sa incepeti instalarea programului Bitcomet.Se va deschide o fereastra de unde puteti incepe instalarea facand click pe “Run”.

bit21

Alegeti limba dorita si apoi faceti clcik pe OK.

bit32

Ca sa incepeti instalarea faceti click pe “NEXT”

bit41

Ca sa puteti merge mai departe trebuie sa acceptati termenii si conditiile de folosire a acestui program,deci faceti click pe “I Agree”.

bit51

Apoi faceti click pe “Install”.

bit61

Ca sa terminati instalarea trebuie sa faceti click pe “Finish”.

bit71

Cand BitComet este deschis arata ca in fotografia de mai jos.

bit8

Acum sa descarcam ceva cu BitComet ! Eu in acest tutorial am accesat site-ul Pirate Bay de unde o sa descarc un film la intamplare.

bit91

Ca sa gasiti ceea ce doriti sa descarcati puteti folosi motorul de cautare a site-ului sau puteti naviga prin diferitele sectiuni a site-ului ca in fotografia de mai jos.

bit101

Eu am accesat sectiunea Video -> Movies.Dupa ce individuati fisierul pe care doriti sa il descarcati faceti click pe el ca sa vedeti detaliile.

bit111

Daca este intradevar fisierul dorit ca sa il descarcati cu bitComet trebuie sa faceti click pe “DOWNLOAD THIS TORRENT”.


bit121

Dupa ce faceti click pe “DOWNLOAD THIS TORRENT” se va deschide o fereastra unde veti fi intrebati cu ce program doriti sa deschideti acest fisier.Noi bineinteles ca vom alege BitComet.Puteti alege si ca pe viitor aceste tipuri de fisiere sa fie deschise in automat cu BitComet.

bit131

Dupa ce facem click pe OK porneste BitComet.Se va deschide o fereastra de unde putem alege fisierele pe care vrem sa le descarcam.In continuare ca sa descarcam facem click pe “Download Now”.

bit141

Acum nu ne mai ramane decat sa asteptam sa se termine descarcarea.Fisierele descarcate le gasiti in C:/Download daca nu ati schimbat voi din optiuni unde sa descarce fisierele BitComet.

bit152Distribuie pe Social Network!
9 Responses to Cum se descarca fisiere torrent: BitComet

 1. kira says:

  unde dau sa descarc de pe bit comet,k m-am uitat la tot si nu gasesc nik

 2. Florin says:

  Nu am inteles….nu sti de unde sa descarci programul sau nu sti cum sa descarci fisiere cu cu acest program?

 3. Kornel says:

  yoy eo kair am inteles mz moolt ;) ;) ;) ;) ;) ;)

 4. Ana says:

  sincer nu am inteles..mie mi-a instalat cineva acest program si am incercat sa descarc o melodie dar nu am descurc..:(…ma poate ajuta careva??

 5. merin says:

  am dezinstalat bitcomet si mi a mai ramas ceva in sistem si mi a spus ca sa le scot manual si nu pot,nu se sterg in nici un fel stiut de mine.cum se poate face??? multumesc.

 6. iubitul lui miley cyrus says:

  :( cum se face asta e un program pentru a desface fisiere torrnet

 7. Dea says:

  Eu am inteles tot mersi mult mult de tot …pwp pe cel ce a scris asta.. :wink: :-P :idea:

 8. HOn3yGirL says:

  chiar foarte utila fata de altele, felicitari si multumiri!

 9. lavi says:

  imi explici te rog de ce imi scrie failed to save task list!in momentul in care vreau sa imi scot un film!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>