Beauty Guide Lite: program de machiat poze (Make Up foto)
Beauty Guide Lite - program de machiat poze make up foto

  Beauty Guide Lite este un program gratis de machiat (Make Up) poze, care ne permite sa retusam fotogafiile in care nu am iesit chiar bine.

Interfata grafica este foarte intuitiva, iar optiunile de modificare a pozei sunt foarte multe. Enumar doar cateva optiuni pe care le avem disponibile pentru retusarea pozelor: sa aplicam ruj pe buze, fard de ochi, creion de contur, sa schimbam culoarea ochilor, sa dam un aspect mai tanar prin reducerea ridurilor, sa inlaturam imperfectiunile pielii, sa albim dintii, corectarea nasului, fetele pot sa isi mareasca sanii, iar baietii muschii (bineinteles virtual!).

Daca sunteti in cautarea unui program bun, gratis si usor de folosit pentru machiaj poze, acest software este ideal. Este simplu de folosit, chiar si cei mai putin experti vor invata imediat sa foloseasca acest program gratis de machiaj poze.

Pentru DOWNLOAD faceti click aici!

 


Distribuie pe Social Network!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>