Antivirus gratuit: Unthreat antivirus free
Unthreat Antivirus Free este un bun antivirus gratuit, cu protectie in timp real si care in testul antivirus 2012 efectuat de mine s-a situat in zona centrala a clasamentului, pe locul 8, intre Avira Antivir si AVG 2012.

Acest antivirus gratuit este destul de lejer si rapid, dar in cazuri in care avem un calculator cu multi virusi, spre deosebire de alte programe antivirus (Avast sau Antivir), procesul de eliminare a virusilor este foarte lent.

Interfata grafica este foarte intuitiva si frumoasa, intelegem dintr-o privire cum functioneaza acest program.

Din pacate, spre deosebire de alte programe antivirus gratuite, este foarte mare diferenta intre versiunea comerciala si cea gratuita pe care o prezint in acest post.Diferentele dintre versiunea gratuita si cea comerciala le puteti vedea in aceasta pagina.

In ansamblu este un antivirus destul de bun, dar nu este preferatul meu, preferintele mele se indreapta spre Avast si Avira Antivir.

Download Unthreat Antivirus Free


Distribuie pe Social Network!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>